0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Toyota Club üyeleri. İzmir'de Toyota çıkmacısı arıyorum . Bilen var mıdır acaba? Şimdiden herkese teşekkürler.
Aracima sis fari yaptirmayi düşünüyorum , malum serviste fiyatlar biraz uçuk , internetten araştirdim birçok yan sanayi ürün var ama ne kadar sağlıklı olur bilmedigim için pek taraftar değilim. Birkaç tanıdığa başvurdum bakalım onlardan habe bekliyorum.
Çıkmacılarda anasının gözü orjinalinin yarı parasını istiyor zaten, sizin yerinizde olsam orjinal iki kapak, iki VALEO sis farı, orjinal röle alır, istediğim tarzda düğmemi kendim seçer tesisatıda güvenilir bir elektrikçiye çektiririm.Bunların hepsi bir adet orjinal sis farı fiyatına mal olur, yaklaşık 300TL.
İzmir de 3. sanayi de var ama yerini tarif edecek kadar bilmiyorum kusura bakmayın..
Sağlık olsun yine de teşekkürler Kerem Bey
merhababen de izmir de yaşıyorum. kızımın arabasına silecek motoru bakmıştım ama izmirde Çınarlıda bulunan 3 adet çıkmacıda bulamadım. siz buralara da bakabilirsiniz. ayrıca 3 sanayide de çıkmacılar var fakat her şey yok birde çok pahalılar. Çınarlıdakiler pazarlık olanağı da var. meslek lisesi karşısında bir tanesi. ancak şunu söylemeliyim nasıl biliyorlar ise orijinal ürün fiyatının tam yarısını söylüyorlar. neyse ben sıkıntımı ankaradan çıkmacılardan çözdüm. hemde çoook ucuza 2008 model yaris pertten çıkma silecek motoru servis 380 tl demişti 90 tl ye telefon ile getirttim. size postalıyorlar. hiç de sorun olmuyor bozuk filan da çıkmıyor. gelelim sis farlarına. malum bu paça kol kumandasıi soketleri ara kabloları ve farları ile bütün bana 150 tl demişlerdi ama oldu bayağı yani 1 yıla yakın oldu. hatta dediki abi alıcı ise 125 e vereyim. beğenmez isen gönder bile demişti.bu tür çıkma parçaları bazı firmaların webleri va onlarada bakabilirsiniz. çoğunluğu ankara da. motor şanzıman, on cam, koltuk kulluk bile olabiliyor. http://www.toyotacikmaparca.com/ http://toyotahurdacisi.com/benim irtibat kurduğum ise; Toyota hurdacı hakan ankara; 0555 981 65 89 Hiç korkmadan paranızı gönderebilirsiniz. umarım işiniz görülür. selam ve saygılarımla