0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hangisi abi hangisi kardes? Buarada spoiler gelmedi mi daha?
Plakaların kesimleri güzelmş. Güle güle Abi kardeş takılın Cantekin.
Şu gri olan abi öteki gri kardeş abi ))) şu 001 abi 830 kardeşi abi spoiler değil abi bagaj çıtası yarın elimde olucakmış yarın takıp foto atarım
Biri tercüme yardımı yapabilir mi
Cantekin says : 001 abi diyor 830 kardeş diyor Yazar burda bunu anlatmaya çalışmış
Biraz karışık olmuşş tabi. abi de yok kardeşte yok ikiside corolla işte böyle diyelim daha iyi oluyor
Şiirlerimi aydın kesimlerin anlayabileceği bir yorum kattığım için anlamaynlar olacaktır tabiki ama senin gibi insaların açıklamaları ile başka insanlarında aydınlamasına katkıda bulunduğun için sana çok teşekkür ederim
Olur olur abili kardeşlide olur Aydın kesimden kastın kuşum aydın heralde Diğer aydın kısım genelde dil kurallarını daha dikkatli kullandığı için yazdıkları anlaşılıyor da yani o bakımdan İşin esprisi bir yana biraz daha dikkatli yazarsan seviniriz dostum hem senin açından da geliştirici olur, bende ilk başlarda böyle noktasız virgülsüz yazıyordum. Şimdide çok iyi değilim ama en azından toparladım heralde
Haklısınız. Genelde dil kurallarnı pek kullanmıyorum ama çoğu kişi böyle nedense hep ben uyarılıyorum. Artık dışlanıyormuyum nedir anlayamadım neyse bundan sonraki yazılarımda dikkate alacağım . ama öncede belirtmiştim genelde bunu laptop'umda yapırum klavyem'e kahve döküldü bazı tuşlar işlemiyor yeni klavyemi bekliyorum. kusuruma bakmayın arada laptop'tan ayzarsam böyle.
Kardeşim stopları güncelle istersen vakti gelmiş gibi duruyor..Maşallah ıkısınede kazasız belasız inşallah..