0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün arabaya krom bagaj çıtası fln almıştım ama 3 gün geçti hala kargoya verilmedi bendeiptal edip başka bir firmadan almak istiyorum nasıl iptal edecez . kargo süresi 3 gün 1 saat yazıyor ama o gün kargoya verilir mi bilmiyorum bu durumla karşılasan arkadaşalr oldumu ? iptl edeyim mi kargo süresi dolunca yollarlar mı ?
Cantekin bakiyorumda daha urun gelmeden hevesin kacmis bile.
yok abi biran önce gelsin takaayım istiyorum bugün aradım firmayi ellerind eolmadıı için beklettiklerini yarın saat 2 de kargoya vereceklerini söylediler perşembe günü elimde olur inş takıp size bir foto atarım
Abicim mesajlarında Türkçe kurallarına çok dikkat etmediğini görüyorum. Zaman zaman hepimiz bu kuralları uygulamıyoruz ama alışkanlık haline getirmememiz gerek. Biraz daha özen gösterebilirsen seviniriz.
kusura bakmayın laptop'umda olduğum zamanlar öyle oluyor sebebi klavyemin üstüne kahve dökülmesi o yüzden ben yazarken bazı harflerin olmaması boşluk tuşumun kendiliğinden çalışması gibi sorunlar oluyor . yeni klavyem gelene kadar yine böyle bir durum olursa eğer şimdiden özr dilerim. ama özellikle yorum yaparken masaüstüne geçmeye çalışacağım .