0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beygirler biraz az gibi duruyor ama Kizmizi cok yakismis. Paylasim icin tesekkurler.
Rica ederim benim dikkatimi çeken 4motion fiyat farkı oldu wv nasıl olduda fiyat farkini bukadar makul tutmuş
WV ve diger tum markalarin fiyatlari aslinda cok makul ama Turkiyedeki vergi sistemi cok acimasiz.
Vergi konusunda sonuna kadar haklisiniz. Wv fiyatları bana nedense diger üreticilere gore 3-5 bin fazla gibi geliyor
2,0 tdi ülkemizde vergi dezavantajına uğrayacağı pek sokaklarda görebileceğimizi sanmıyorum . Ama tadından yenmez bir araç olacağı kesin.. Anlamadığım nokta ise 4,7 lt yakma konusu.. Sanki biraz abartılmış gibi..
Sehirdisiysa normale yakin bir salamasyon yapmislar
vw 3-5 bin tl fazla geliyorsa toyota'nın 13-15 bin tl fazla geliyor olması lâzım.
Abi 2000 cc hacimli bir motor ve 4 çeker den bahsediyoruz ...imkansız ...
Bu arada paylaşım için teşekkürler Selçuk.
Aynı sınıf araçlar için 3-4 bin TL pahalıdır vw, işin ilginç tarafı adamlar yok satıyor. Jetta için arkadaş sıraya yazılmış Mayıs ayında geleceğini söylemişler.Bu arada paylaşım için teşekkürler Selçuk.
Ben yeni araba değiştirdim, vw'de alternatiflerim arasındaydı hatta yeni golf 140 beygir BMT olanı sordum araba gelmedi daha dediler, Jetta verin dedim düz vites var otomatik yok dediler (DSG konusunda ciddi tereddütlerim varken bile sordum). Güzel ve konforlu olmasına rağmen hem Turbo hem de DSG ciddi risk barındırıyor 2 yıl garanti süresi bence yeterli değil.Honda'yı tercih etme sebeplerimden biri 6 yıl garantidir.
2 yıl garanti süresinin yetersizliğine katılıyorum. honda'nın 6 yıl garanti vermesi, müşteri cezbederken büyük bir avantaj sağlıyor. dizel civic'i merakla bekliyoruz.