Gönderen Konu: 2005 model corolla sol makyajlı kasa olup olmadığını nasıl anlarız  (Okunma sayısı 3808 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 14 kere teşekkür edildi
arkadaşlar ilk elden 29 bin orjinal km de bir 2005 model corolla sol var servis bakımlı ve servisde tüm kayıtları var araç çok güzel fiyatıda 32 tl den aşağı inmiyor bende 1997 gli var model yükseltmek istiyorum sizlerden ricam bu kasanın makyajlı kasa olup olmadığını nasıl anlayabilirim araç 2004 kasım ayında trafiğe çıkmış ama 2005 model görünüyor birde araçta lpg falan takılı değil tavsiye edermisniz ben 1997 gli den çok memnunum tek sıkıntım aracın ne yaptımsa frenleri zayıf geliyor bana abs li bir araç almaya karar verdim sol donanımlı olanlar baya bir iyi sahibi araçda 8 hava yastığı abs dijital klima yağmur sensörünün olduğunu söyledi araçda boyası orjinal çok beğendim ben mavi renkli araç bu makyajlı kasalarla daha önceki makyajsız kasa arasında ne gibi farklar var beim beğenmediğim tek yanı koltuk ve kapı içi döşemeler benim gli ye göre çok basit geldi çok polyaster malzeme gibi geldi benim gli de döşemeler kadife çok beğeniyorum hala yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
İşte orda duralım abi geçen sene değil ondan önceki sene 2006 sol benzinli 6000km orj. 24tlye aldık ona göre. 32bintlye 2007-2010 arası bir model alabilirsin
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Banada pahalı gibi geldi..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Pahalı fiyat çekmişler 2005 sol sedan manuel benzinli kazasız belasız aracı 58.000de 27.500tl ye sattık. Hemde iki seneye yakın oluyor satalı. Araç iyi araçta o fiyat çok pahalı. Makyajlı dediğiniz zaten sol paketin jantlar alaşımdır arka farlar daha canlıdır şerit halinde değilde içlerinde yuvarlak yuvalar mevcuttu. Ön panjur siyah delikli değilde gövde ile aynı renkte ve uzunlamasına olur. içine gelirsek direksiyon farklıdır diğerlerine göre. Konsol gri renktedir klima falan analog şeklinde değil dijitaldir. Hava sıcaklığı yol bilgisayarında değil klima ekranında görünür... Böyle güzel farklar mevcut :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
ön sis farları yuvarlak, arka sinyal ve geri vites lambaları ortada ve yuvarlak, orta konsol gri renkli, ön farlar arasında kalan ızgara kromajlı ve gövde rengiyse makyajlı corolla'dır. fiyatı çok pahalı ne kadar hatasız olursa olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
yorumlarınız için teşekkürler ben sahibinden com a da baktım 50 bin km altında araçlara 2004 ile 2006 arası sol donanımlı olanlara 36 tl bile isteyen var bana sorarsanız bu model arabaya göre tabiki fazla ama gidiyor ve satılıyor araba 19 bin km de 2006 modeli vardı 34 e satıldı 2 gün içinde satılık dedi ve gitti ben 2007 den sonra çıkan kasaları beğenmediğim içim özellikle bu kasa istiyorum almışkende az km li bir arab olsun diyorum bulmak çok zor bu model araçlar 100 bin km devirmiş bir çoğu ve 27ile 29 arası fiyat çekiyorlar hadi bu araç gerçekten tamiz 2 bin lira daha fazla eder dedim ama bana da çok geldi şimdilik rafa kaldırdım bakalım ileride daha neler çıkar bakalım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
Hakan abi 1,5 ay önce aralık ayında 2005 sol hb aldım 125 binde araç granit gri bagaj kapağında yarım parça boya var haricinde hiçbir şey yok .26 bine aldım .Aldıktan sonra 2 tane lastik ve rutin yağ bakımı yaptırdım başka bakım yaptırmadım .Son 1 yıl öncesine kadar araç servis bakımlıymış tı .Bütün bakımları serviste yapılmış hatta bagaj kapağı da serviste lokal boyanmış.32 bin deli rakam tamam araç temiz olabilir ama maksimum 28-29 bence .Makyajlı dediklerinin farkı ön panjur değişiyor , yağmur sensörü , digital klima ,çelik jant , 4 cam otomatik , bej döşeme , benim gördüğüm belli başlı farklılıklar bunlar
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
bildiğim kadarıyla anlatıyorum arka far yapısı ön sis farlarının yapısı ve ön panjur dışda değişen bişey yok. yağmur sensörü kararan iç dikiz aynası otomatik viteslerde opsiyonel cc. koltuk yapısı biraz değişti direksiyon ve üzerindeki müzik kumanda düğmeleri değişti. az fark olarakda cd çalar aslında cd çalarında arkasındaki soketler bayabi yani pinleri değişti gerçi bunu mp3 çalmadığı usb mp3 çalar eklemek için önemli detaylar arasına aldığım için biliyorum :)
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
İşte orda duralım abi geçen sene değil ondan önceki sene 2006 sol benzinli 6000km orj. 24tlye aldık ona göre. 32bintlye 2007-2010 arası bir model alabilirsin
Abi birde bizimkisinde otomatik vitesti
O arabanın ederi taş çatlasa 29bintl diğer alanlar ya o arabanın fiyatını bilmeden direk alıyor yada bilmiyorum işte :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 70000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
araba 2005 model ise zaten makyajlı kasadır onda sorun yok ama 32 bin tl aşırı fazla 2007 modelini ben aldım otomatik sanruuf falan 26 ya bir düşün istersen he km de 56000 km de idi o araba 29000 km de ama bende sırf onun için o para verilmez bir düşün yinede
yine toyota inadına corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • トヨタ オーリス
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 46
  • Model Yılı: '07
  • 29 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
Oncelıkle en belırgın farkı dıreksıyondan aynadan anlayabılırsınız ıc kısımda ayna otomatık kararan dıkız aynası dıreksıyonda teyp kumanda kontrolu daha farklı dıs kısımda farlar ızgara dıkkat ceker bellı olmayan dıger bırısıde camurluktakı vvt-ı yazısıdır makyajlılarda bu yok.Bunu dusunmenız guzel olmus cunkı bır cok corollaya bakıorum sıs farı arka stoplar makyajlı kasa ama ıcı makyajsız yada camurlugu ozellıkle 2004 kasalarda bu sekılde.Bence fıyatı uygun bu devırde temız arac bulmak cok zor ıcınıze yattıysa almanızı tavsıye ederım ben 2003 corolla hatasız 60.000 km 28 bn tl ısıtoyrum ve bu fıyatı verenler aynı gun ıcerısınde oldu ama satmaktan vaz gectık
2007 Toyota Auris Comfort "1ZR-FE"

Xenon+Cruise Control+Far Yıkama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
cevaplar için herkese teşekkür ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
malasef bu arcların temızlerının fıyatı oralarda km si dusuk arac her yönden avantajlıdır.kım ne derse desın daha sessız daha konforludur uzun sure sorunsuz bıınersınız.yok surdan ses gelıyo yok burası şöyle böyle gibi sorunlarınız olmaz.evet o fıyata bir üst kasa bulabılırsınız ama yıkık dökük km canavarı olmuş bır arac alırsınız.cok gecmeden basınız agrımaya baslar.benım sıze tavsıyem o butceye cıkabılıyosanız bıraz sabırlı olun 2006 2007 model mutlaka denk gelır.
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...