0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yani az önce biraz daha denedim göğüsün üzerinde havalandırma delikleri var ya ona bastırınca elimle ses azalıyor gibi...ya ses normalde çok rahatsız edici değil ama bozuk satıhta zııııııııııı diye bir ses:) benimde araçta en sevmediğim şey bu
Kışın bu sesler araçlarda artar soğuktan dolayı metallerde plastiklerde sertleşme olur ve bu da seslere neden olur çok bariz şekilde gözlemlenmiştir. (Önceki aracımdan tecrübelerime dayanarak)
bakalım hocam artık haftasonu gidicem 1000KM bakımına.Ama göğüsü sökmelerine izin vermem... plastik yumuşatıcı spreyler varmış servise onuda soracağım...
Genleşme oluyor.Soğukta büzüşüp sıcakta gevşiyorlar hali ile çıtırtılar olabiliyor ..
Video konusunda sizi yanıltmak istemem net bir bilgim yok çünkü Touch biraz daha farklı, normal setlerde oluyor ama TT'de var mı bilmiyorum.Katılıyorum kesinlikle izin vermeyin konsolun sökülmesine.
merhaba. benim aracım şuan 1900 km de. biraz bozuk yola girdiğimde farkettim aynı sorunu. müzik sesini kısıp sesin nerden geldiğini anlamaya çalıştım ve çağlar kılıç beyin dediği gibi göğsün üstündeki havalandırma deliklerinin olduğu bölüme elinizle bastırınca ses kesiliyor. servise götürdüğümde sorunu bildirdim. fakat deneme sürüşünde fazla pütürlü bir yol bulunmayınca ses duyulmadı dediler. sonra ses artarsa bakarız dediler. bende kadere bak benim başıma geldi diyordum ama demek ki bu sorun genelde var. ne yazık ki ben bu tip sorunlarda takıntılıyım. ne yapmalıyız:)