Maalesefe UFUK Sönmez kardeşim ben yurt dışında yaptırdım.
ECU da bildiğiniz gibi program falan hikaye:..
bozulan diyot lehimleri yenileniyor başkada bir şey yok.varsa bozuk diyot ve bağlantı devresi değiştiriliyor. araba sıfır gibi oluyor. Program lama sıfırlama gibi milleti sövüşleyerek yolma politikası laflar kanmayalım lütfen..
Ecu programlama hikaye değil de bu araç için demek ki öyle, vay be ECU'da iki lehim bir diyot ver 800 lira he, güzel işmiş mesleği değiştirmek lazım:) şaka bir yana allah o paradan uzak tutsun bizi.
vallahi bir kez daha saygı duydum. Hemen bülteni koydunuz konu ile ilgili.
))
Bende şimdi 98 rav4 ve 2009,5 (değişken geometrili turbolu) corolla lar için herhangi bir bülten olup olmadığını merak ettim. Paylaşırsanız çok sevinirim.
Estağfirullah saygı duyulacak birşey değil ama teşekkür ederim, değişken geometrili 1ND-TV'ler için servis bültenini paylaşmıştım ancak konu kaldırıldı forum yönetimi de ben de (forum yönetimi ile alakam olmamasına rağmen) Toyota'dan uyarı aldık, dolayısı ile garanti kapsamındaki araçlar ile ilgili bülten paylaşamıyorum maalesef mazur görün.
SXA1x araçlar için bültenler elimde yok ama aklımda kalan en önemli bülteni buji kablosu değişimiydi, o da muhtemelen sizin aracınızda yapılmıştır, yoksa tekleme şikayetiniz olurdu.
Saygılar.