Gönderen Konu: corolla hb sis farı ampul tipi  (Okunma sayısı 1799 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 70000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
corolla hb sis farı ampul tipi
« : Ocak 26, 2013, 20:00:46 »
arkadaşlar bir arkadaşımdan söktüğü H7 xenon ları aldım onları taktım sis farlarınada almayı düşünüyorum sis farını söktüm H10 yazıyor bu doğrumu acaba çünkü ben 9006 dite hatırlıyordum.yada enon değilde bildiğimiz sıradan beyaz ampul mü taksam
yine toyota inadına corolla

Toyota Club Türkiye

corolla hb sis farı ampul tipi
« : Ocak 26, 2013, 20:00:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
Ynt: corolla hb sis farı ampul tipi
« Yanıtla #1 : Ocak 27, 2013, 13:32:45 »
arkadaşlar bir arkadaşımdan söktüğü H7 xenon ları aldım onları taktım sis farlarınada almayı düşünüyorum sis farını söktüm H10 yazıyor bu doğrumu acaba çünkü ben 9006 dite hatırlıyordum.yada enon değilde bildiğimiz sıradan beyaz ampul mü taksam
51w HB4 tip halojen ampul olarak belirtilmiş kullanım kitapçığında.Bence hiç bozma çünkü aydınlatma çok önemlidir özellikle sis farında.Sarı renk ışık sisi tabiri caizse sisi yararak aydınlatırken beyaz hiç bir fayda sağlamaz.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ocak 27, 2013, 15:02:17 »
yani kısalar beyazz sisler aynımı kalsın diyorsun görüntü olarak aslında çokta kötü durmuyor ama ne bilim şimdilik öyle kullanayım bari

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ocak 27, 2013, 16:32:17 »
yani kısalar beyazz sisler aynımı kalsın diyorsun görüntü olarak aslında çokta kötü durmuyor ama ne bilim şimdilik öyle kullanayım bari
Ben olsam beyaz kullanmam hiç bir farımda.Çünkü beyaz ne kadar kaliteli olursa olsun yağmurlu ve sisli havalarda sarı kadar performanlı olmuyor.Sırf daha güzel görünüyor diye takıyorsanız hiç gerek yok önünüzü göremedikten sonra başkasının güzel görmesine gerek yok bence.Yok daha iyi aydınlatsın diye düşünyorsanız osramın veya philipsin sarı çok kaliteli ampulleri var onlardan kullanın.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ocak 27, 2013, 17:13:54 »
evet haklısınız beyaz ışık sarı kadar aydınlatmıyor özellikle kış aylarında sadece görüntü olarak çok iyi duruyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ocak 27, 2013, 17:24:32 »
evet haklısınız beyaz ışık sarı kadar aydınlatmıyor özellikle kış aylarında sadece görüntü olarak çok iyi duruyor
En iyisi dediğim gibi sarılarla devam beyazla falan uğraşmayın boşuna paranıza yazık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ocak 27, 2013, 19:20:01 »
En iyisi dediğim gibi sarılarla devam beyazla falan uğraşmayın boşuna paranıza yazık.
Dün arkadaşımdan alıp takmıştım yarın sökerim onları yine sarılara devam.5 sene önceki arabama takmıştım corolla hb idi yine ozaman daha gençtik sanırım ilgi çekmek vs istiyorduk ama şlimdi öyle değil sorunsuz olsun diyoruz yarın en iyisi zenonları sökeyim ben haklısın kardeşim