0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
forum içerisinde arattım lakin bulamadım ya da ben düzgün yapamadım aratma işlemini.sorularım şunlar:1..Ankara içerisinde düzgün titiz araç temizliği yapan (iç-dış) nereler vardır?2..Motor temizliği yaptırmalıyım?3..Dizel aracıma motor temizliği önerir misiniz?4..Kaputta çok küçük göçükler var. bunları hangi ustada yaptırabilirim, boyasız olarak?5..Tüm bu sayılan işlemler kalem kalem kaç TL tutar tahminlerinizce?değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Forumdan bir arkadaş vardı Can, onun yerini bilenler yönlendirebilirler arkadaşımızı.
Kerem bey, Sercan'ın dediği gibi forumdan Can HERGÜNER isimli arkadaşımız iyi iş çıkartıyor. Yeri gayet basit aslında. Konya yolu üzerinde OPET var. OPET!'in yanından Cevizlidere caddesine bağlanan 1222 nci cadde var. Dik bir yokuş. O yokuşun ortalarında yukarıdan inerken solda, aşağıdan çıkarken sağda FAST CARE tabelası var. TCT'den geldiğinizi söyleyin. Oto yıkamay gelince yine aynı OPET'in arkasında Buhaar idminde bir oto yıkama var. İşçilikleri iyidir.
Özcan'a misilleme yapayım Bilkent'de Real kapalı otopark girişinde Tabanway var. Murat Bey'i bulup benim selamımı söyleyin hatta gitmeden önce haber verin ben ararım kendisini. Hem yıkama hem kuaför konusunda memnun kalırsınız. Bu arada yıkama için Seyit Abinin önerdiği Buhaar'da iyi bir mekan, vaktim olmadığı zaman yolumun üstü olduğu için tercih ettim bir yer ama genelde Tabanway'ı tercih ediyorum. Bu arada ihtiyacı olanlar için Tabanway'ı kaput filmi ve cam filmi için de tavsiye ederim. Ustası dışarıdan geliyor ama işçiliği çok başarılı, ürün olarak da Solar Guard kullanıyorlar. Piyasa rakamlarının biraz üzerinde ama gitmek isterseniz beni haberdar edin en uygun fiyatı alırım.
bende buradan almanyadaki akrabalarıma çok selam söylüyorum selam gönderme başlığı açılmış haberimiz yok
Benim dediğim yere giderseniz hafta sonu iki kişilik termal tatil hediye edeceğim (misilleme)
Çok gereksiz ve soğuk bir espiri olmuş.
Ben bu akşam giderim oraya sen tatili ayarla
Bence de gereksiz bir espri olmuş
valla o kadar gereksiz ki bende şaşırdım kusura bakmayın bu kadar sert tepki beklemiyordum
bencede
sağol özcan abide bende onun öyle olduğunu biliyorum alakasız olarak kendim yazı yazdım ayrıca burada yazılanlarla ilgili dalga geçme bir durumum yok ki bu bana uygun olmayan bir hareket kesinlikle yapmam tavsiyelerin içinde teşekkür ederim