0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzeel güzel. Bu tür haberler duymak gerçekten güzel deneye deneye başarıya ulaşacağız, tipi motoru vs. çok önemli değil yeterki geliştire bilsinler.
Değişik duruyor ilgimi çekti
Onlar için ciddi zaman gerekli bea Japonum. Ama zamanla iyi ilerlemeler kaydedeceğimizi düşünüyorum.
İnşallah abi...bugün televizyonda gördüm, İstanbul belediyesi Elektrikli otobüs almış...
Yapmayaa yazını okuyunca ilk olarak aklıma bozulacağı geldi nedense. Ama iyi haberler zamanla böyle geçişler yapmak gerek çağa ayak uydurmak dedikleri böyle bir şey.
Bu aracın içine ne kendimi ne de çoluk cocuğumu koyarım. Bu ne ya hiç güven vermiyor nedense
Cin mali sanirim, ithal edip Turkiye sartlarina uyarliyorlamis (Ne demekse? bende anlamadim.)
Çin malı ise kalitelidir. Bmw 1950 lerde tek silindir ve 3 tekerlekli araç üretmişti.Aynı aracın dört teker versionu ise avrupada satıldı.Google amcaya sorayım bakalım resim bulursam paylaşacağım.Kalabalık şehir koşulları düşünüldüğünde çok iyi bir seçenek.Ancak menzili 100 ile 150 km arası ve elektrik dışında motor yok.Fiyatlara gelince 33 000 tl lerde.Bu rakam çok uçuk bir rakam.33.000 tl bu araca vereceğime ikinci el auris yada yaris alırım daha iyi.Fiyat makul olsa mesela benim gibi hergün 50 km yol yaparak işe gidip gelen biri için çok ideal.Fiyatı 10 ile 15 bin arasında olmalı idi.ve işte bmw isetta 1957 Milestones BMW Isetta
Sitedeki fotoların bazılarında araçların plakaları açık. Çin malı.