0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eyvallah sercan benimde serviste bir el attırmam lazım müziği kapantınca sinir etme boyuyuna geldi sesler
Benim 2010 Aurisimdede gri teyp ünitesinden cıtırdı geliyor, elimi gri teyp ünitesinin sag üst kısmına bastırdıgım zaman ses kesiliyor, aklıma üst torpidonun ordan bir tampon yapmak vs geliyor aslında,Gri teyp ünitesinin nasıl söküldügünü bilen varmı? resimli olsa mükemmel olur,Bu arada, arka pandizot sag dan ses geliyor idi, biraz kurcalayınca Auris arka pandizot un klipsinin iki kademeli oldugunu gördüm, benimki ilk kademede kaldıgı icin ses yapıyormus, iyice taktım ses kesildi simdilik,Sıfır üzerinde gelen Bridgestone ER300 Turanza yı daha yumusak Michelin lastikle degistirip seslerden kurtulan arkadaslarda var, galiba asıl sorun lastik gibi, aklıma 205/55R16 yerine 205/60R16 lastik(hatta 65 yanak) takıpda esnemeyi arttırmakda geliyor, fakat orijinalligini bozmakda istemiyorum, olurya davlumbaza sürter, yada virajlarda cok yatar filan......
mustafa bey arka panziot derken
Bir de müzik sesi geliyor Serkan vardı izole ettirmişti o serviste komple.Abant dönüşü bir ses tespit ettik Tolga ile birlikte sağ çamurluk ve kapı arasında servise gittiğimde baktık ki izolenin ucu çıkmış minik bir ses yapıyordu yüksek hızlarda.
abi öle lak luk gibi diil ama sinir ediyor wala km 30 bin oldu tamı tamına bir el attırıp 30 bin daha gitse yeter vala abi neye şükrediceğimizi şaşırdık bende gram yağ eksiltme yok başka bir sıkıntım yok şimdi göğüs gıcırtıları bide kelebek camının ordaki ses var auris bu yüzde 100 olmasını beklemiyoz ama en azından sinir etmesin
Ben herşeye alıştımda benimde ön cam yapıştırcısından geldiğini düşündüğüm bir ses var camın alt orta tarafından gelio bidiğin muhabbet kuşu kaçmış oraya sanki.
Sercan baktırdın mı ona?