Gönderen Konu: Ekspertiz mağduru!!  (Okunma sayısı 1647 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Ekspertiz mağduru!!
« : Ocak 23, 2013, 20:08:33 »
Bazı arkadaşlar bilir başıma gelen olayı,geçenlerde de konusunu da açmıştım ( http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=48565.0 ).Araç yapıldı ama adamların keyfine göre.Ekspertiz, http://yfrog.com/message/gya21tcov2 bu fotoda ki  hasarın, tampondaki hasarı meydana getiren olayla aynı durumda olmadığına karar vermiş ve buna ''kaldırıma sürtme'' diye işlem yapılmamış,Toyota Kocaeli Kaya Plaza'da ki elemanda bu konuda beni bilgilendirmeden dosyayı kapatmış.Biz aracı aldıktan birkaç gün sonra farkettik oranın yapılmadığını ve işlerim yüzünden gidememiştim.Bugün uğradım oraya ve yarın tekrar ekspertiz ile görüşeceğim.Ayrı bir dosya açıp o kısıma da işlem yaptırsam ne gibi zararım olur kasko açısından ya da ilk durumdaki dosyaya ek olarak yapılabilir mi?

ekleme: yapılmayan kısım siyah marşpiyel (isminin bu olduğunu sanıyorum :) ) kısmı

Toyota Club Türkiye

Ekspertiz mağduru!!
« : Ocak 23, 2013, 20:08:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Ekspertiz mağduru!!
« Yanıtla #1 : Ocak 24, 2013, 09:56:48 »
Candoğan, bunun için ayrı bir dosya açtırma bence, tampon için değmez. En iyisi rötüş boyası.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 70000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 24, 2013, 10:23:04 »
bencede gerek yok en iyisi rutüş yaptır he açtırsan ne olur zaten daha önce bozmuşun kaskoyu yada yaptır ben 2 ay içinde 3 kez dosya açtırmıştım 2007 yılında toyotam iin hiç bir sıkıntısı yok yani
yine toyota inadına corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 25, 2013, 01:49:52 »
Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar lakin Kaya Plaza'daki arkadaş lütfedip aramadı bile.Sanırım buda onlarla son çalışmam olur.Gerekirse 60-70 km gider Gebze Dumankaya'ya veya Adapazarı Sandıkçı'ya gösteririm aracımı.