0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hacı valla benimde sorum var o kn nin yağı yerine motor yağı dökersem ne olur
Ercü onların spreyleri vardı bir de onlarada bakabilirsin.Zaten yağı çok az kullanıyorsun.
Abi biliyorum spreyleri temizlemek için o sprey. Biliyorum o sıkıntı değil kullanılan temizlik ürünleri var K&N sadece yağ akışkan oluyor mu olmuyor mu toz tutuyor mu tutmuyor mu hava geçiriyor mu geçirmiyor mu.
offff o zaman benim acil filtreyi temizlemem lazım.yahu filtreyi temizliyorum bir güzelde yağlıyorum (kn nin setini almıştım) 1000km sonra toz çekiyor ya filtreden çıkan hava motora gidiyor ya gitmeden filtre kutusunun içi tozlanıyor yani filtre toz çekiyor. zararı ne olur. Bende biraz kalın yağ olsun diye filtreyi hafif 5-40w yağla yağladım 1200km dir hiç sorun yok
Ercü yağ kutusunun üstünde kaç derece sıcaklık arasında formunu koruduğu yazar belki ona baktınmı ? mesela -10 ila +50 derece gibi
İyi bir cai almadığın sürece (ki alanlarınkinide gördük) toz çekeceksin evladım
Ben bu oğlanı döverrim Yiğidim temizleme işleminden sonra yağlama spreyi var onlardan bahsediyorum. Toz tutmaz, hava geçer. Ama bu işin ustalarından biri Syn Akındır ona bir danış sen.
Kolaydı tabi Yahu biliyorum 2 senedir 3-4 kez temizledim biliyorum ne olduğunu abi sadece eksili derecelerde sadece donuyor mu hava geçişkenliği azalıyor mu onu soruyorum sadece sorduğum başka birşey değil.
Soğukken daha güzel hava alır diye düşündüm hayal edince.