0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
naçizane tavsiyem sat kurtul...
Naçizane tavsiyem git kurtul...
Kemal amca yaşlandı yerini Ümit e bıraktı sanırım sat kurtul he Abi aracım triptronik diyorsun artı İstanbul diyorsun dah ne olsun .Ufak şehirlerde yaşayanlar İstanbul - Ankara - İzmir gibi büyük şehirlerin mesafe ve trafik durumlarını göz önünde bulundurmadan değerlendiriyorlar .Unutmadan kış şartlarını vede vakumlu lastikleri unutmayalım. Valla ben de 2005 sol var lamba yanarken 50 liralık benzin alıyorum 100-110 km gidiyorum bitiyor tekrar lamba yanıyor .Şimdi öncelikle araç 1.6 110 bg motor var .Hava soğuk zaten sabahları rölanti nerdeyse 2000 civarına yakın çalışıyor soğuk motorda ben kısa mesafe kullanıyorum e şimdi şöyle bakarsak soğuk motor kısa mesafe hafifte trafik girdimi ,işin içine ne yapsın araba aracın göstergesi 9,2 litre gösteriyor ortalaması ama bence 10 litre yakıyor ama yazın çok düşeceğinden eminim
Yavw ben zaten yaşlıydım Ümit tecrübenin sesine kulak veriyor Bütün bunları okudukça iki noktada mutlu oluyorum1-iyiki honda almışım, gayette ekonomikmiş 2-dizel almanın hiç bir mantığı yokmuş
Gökhan aracın kaç kilometrede ?