Gönderen Konu: Cruise Range ''0'' km gösteriyor  (Okunma sayısı 2741 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
Cruise Range ''0'' km gösteriyor
« : Ocak 22, 2013, 14:51:25 »
Herkese merhaba,

2011 Corolla Diesel elegant manuel aracım var. Geçtiğimiz cuma günü yakıt almadan önce tüm anlık tüketim, ortalama tüketim, saat vs hepsini sıfırladım ve 100 TL lik yakıt aldım. Normalde sistem hemen yakıt göstergesini arttırıyordu bu sefer onu yapmadı sonra cruise range ekranına baktım yakıt almadan önceki gösterdiği km bilgisini göstermekteydi. Neyse düzelir diyerekten yola koyuldum, uzun bir yolculuk yaptım 250 km kadar yakıt göstergesi seviyesi yolda giderken arttı. Kalan km bilgisi sürekli azalmaya devam etti sonunda 0 kaldı.  Yolda aklıma takıldı 20 TL lik tdaha yakıt aldım ama cruise range değeri yine değişmedi. Ne yapmam gerekir. Bilgileriniz için teşekkürler.
Sert Oynamak Zor İş..

Toyota Club Türkiye

Cruise Range ''0'' km gösteriyor
« : Ocak 22, 2013, 14:51:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Cruise Range ''0'' km gösteriyor
« Yanıtla #1 : Ocak 22, 2013, 16:21:21 »
bi 20 liralık daha yakıt al
“fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”