0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bilgi paylaşılırsa anlam kazanır.Avenisisinizle daha nice keyifli sürüşlere...
Yanlız Ali abinin dediği gibi sanal ortam olarak görmüyorum ben, eğer öyle görseydim bu kadar aktif olmazdım.
Arkadaşım buranın sanal olduğu gerçeğini fark etmen için ne yapabiliriz. Olum git biraz gerçek dünya da yaşa. 7/24 buradasın, 2 dakika huzur ver yaaa
Yani demek istediğim şudur Syn Blitz bazı arkadaşlar gibi işimiz düştüğünde online olmuyoruz, arkadaşlıkları internet üzerinde görmüyoruz, neyse ben sana yapacağımı biliyorum abi Angaraya geliyorum ee artık bir kaç gün kalırım gelmişken sizde
Aramıza tekrar hoş geldiniz, aracınızı kazasız belasız güzel günlerde kullanırsınız inşallah.Forum konusuna gelince, gerçekten bağımlılık yapıyor. 2008'de üye olmuştum o zamanlar bekar arkadaşların şimdi çocukları bizimle büyüyor. Küçük ama kocaman yürekli adamların, eli terlikli bayanların forumu burası Ben de sanal hayatı sevmem aslında sokaklarda oyun oynayarak büyüdük, şimdilerde her şeyimiz sanallaştı fakat burada sanal ama gerçek dostlukların olduğunu gördüm burada. Umarım sizlere de o dostları görenlerden, dost olanlardan olursunuz.
Bana da avensis virüsü bulaştı resmen Bakalım önümüzdeki dönemde avensisli olmak nasip olacakmı.
Hosgeldiniz aramıza. Sizin gibi samimi insanlarla sohbet etmek bizim icin de cok güzel olacaktır. Bende Toyota clubtr ye üye olalı cok olmadı ama sıkı takipçisi oldum. Kişilerin ve sohbetlerin bilgilendirici, eglendirici, gerçekçi ve seviyeli vs vs olması bunda cok etkili oldu. Sosyal alanları kullanmayanlar fazla sevmeyen biri olarak Toyota clubtr nin yeri ayrı. Umarım bozulmaz daha da iyi seviyelere çıkar. Herkese teşekkürler ayrıca
Avensis gerçekten keyif verici huzurlu güvenli bir arabadır. Eğer siz cc yi ve aux u bulunca bu kadar sevindiyseniz sizi ESP ve VSC yi bulunca düşünemiyorum...
VSC nasıl bulunuyor bilmiyorum ama kullanırken hissedebiliyorum. sanırım viraj veya ani durumlarda arabanın manevrası ile ilgili çabuk toparlanmasını sağlıyor.. zaman zamanda karda patinaj yapınca ışığı yanıyordu.