Gönderen Konu: sinir bozucu ses,şanzıaman kulagı...  (Okunma sayısı 1128 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
sinir bozucu ses,şanzıaman kulagı...
« : Temmuz 12, 2008, 12:44:26 »
arkadaslar istanbul avrupa yakasında bildiğiniz güvendiginiz saglam mekanik ustasına sahip özel toyota servisi varsa,lütfen yazabilirmisiniz?şanzıaman kulagı her kalkısta vuruyor.arabam garantili ama yetkili servisle basım belaya giricek bu inatları yüzünden.şanzıaman kulagını vurması gayet normalmiş.bu modellerin hepsinde mevcutmuş bu ses.bu güne kadar her model toyota kullandım ama ben duyamadım.lütfen yardımlarınızı bekliyorum.tesekkurler..........

Toyota Club Türkiye

sinir bozucu ses,şanzıaman kulagı...
« : Temmuz 12, 2008, 12:44:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: sinir bozucu ses,şanzıaman kulagı...
« Yanıtla #1 : Temmuz 12, 2008, 13:13:08 »
emrah  daha öncede görüşmştük sanırım
ankarada olsan yardımcı olabilirdim
aman dikkat et usta seçerken
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: sinir bozucu ses,şanzıaman kulagı...
« Yanıtla #2 : Temmuz 12, 2008, 22:42:53 »
Selam Emrah bey,
Önce inatlaşma meselesinde size hak veriyorum.Eğer şanzıman kulağının vurması normalse,bu modellere mahsus yeni bir teknik mi?Bunu servis ustasının izah etmesi gerekir.Zaten izah etse de biz ne anlarız ki? Zihniyette yalnız ben bilirim mantığı yerleşmiş.Dinlemeyi ve tartışmayı beceremediğimiz zaman hiçbir sorunu çözemeyiz.
   Başka bir yetkili servise götürmenizi öneririm.
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''