0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
özcan nirvanaya ulaşmak mı istiyorsun... işini hakkıyla yapan görevli elbetteki vardır, lakin bu çok azdır diye düşünüyorum...
Muhtemelen Polis'in de dayısı, amcası vardır
Doğru bildin Muhammet Mesela Ankara'da özellikle 34 plakalı araçla birazcık keyfi durdurulmak,ceza yemek,aracımın çekilmesini istemiyorum kardeşim...Şaka bir yana görevini tam olarak yerine getiren memurları görmek çok iyi olur.Sadece polisler için değil bu.Bütün kamu personeli için geçerli.Tokat Ziraat bankasında okey oynayıp müşterileri bekleten görevli hepimiz hatırlıyoruz.Ya da mükellefi olduğum eski vergi dairesi (Etimesgut) gibi.Ben vergi ödemesi yapmaya gidiyorum,görevli beni bekletip Fatma hanımın dün gece giydiği kırmızı etekle ilgili arkadaşlarıyla durum değerlendirmesi yapıyor.İşlerin böyle yürümesinin nedeni de kamu personelinin kolay kolay ceza almaması ya da işten çıkarılamamasıdır.Özel sektörde böyle şeylere daha az rastlanır... Bu liste böyle uzayıp gider Muhammet Haklı olabilirsin Vedat.Hummer'a ceza kestiğine göre dayısı vardır Yıllar önce biz Diyarbakır'da yaşarken,babamın hem samimi arkadaşı hem de hemşehrimiz olan lakabı da Zaza olan bir trafik polisi vardı.Babasını bile tanımazdı.Bir gün babam yaya çizgisini azıcık geçti.Anında "DK 713 geri git biraz yoksa cezayı yersin" diye
Birde geçen haberlerde vardı. emniyet şeritinde çakar lambalarla kimlere cezalar yazdılar. Vekiller hakimler . Kamera çekiyo diye yan da çizemediler ...
Çocuklar düşe kalka büyür,toplumlarda öle...Amerika dediğiniz da aönce avrupadan kaçan ipsiz sapsız ve kan emicilerin oluşmaktaydı.Avustruralya inglizlerin kurduğu bir cezaevi idi... İzindeyiz.....
Fark eder mi abi? Bizde Fener-Gs maçında stad içinde sadece 5.000 polis görev yaparken İngiltere 10/1 kadar görev yapıyor.Neden? Murat Küden abi okursa birazcık açıklama yaparsa sevinirim.Almanya'da ki kanunları,polis gücünü olduğu gibi memurları ve uygulamaları olarak ülkemize getirsinler 3-5 ay içinde hep beraber görelim ne tepe lambası ne dayı ne milletvekili ne de bakan kalır.Herkes adam olur
Umarim hikaye dogrudur. Paylasim icin tesekkurler.
Valla ben de Volkan Demirkuşak'ın yalancısıyım
Hikaye kurgu gibi geldi bana, diger yazilarinida okudum hepsinde verilmek istenen dersin ustune hikaye kurgulanmis gibi.