0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
opelin bir dönem gt, gsi gibi iddaalı araçlarında kullanmış olduğu motor, sequantial fuel injection(sıralı yakıt enjeksiyonu). Fakat ondan sonra üretilen araçlar, Maksimum sürat dışında, hiçbir performans konusunda iddaalı olamadılar.
şu "gırmızı motor" dedikleri şey bu olsa gerek...özellikle A kasa vectra GT'lerde satılık ilanlarında sıkça görüyorum...
kesinlikle, üretildiği dönemde haleflerine göre çok ciddi bir performans sergilemişlerdi, özellikle 92-93 model araçlar muhteşemdi. Fakat maalesef yavaş yavaş ömürlerini tamamlayıp piyasadan siliniyorlar.
Bu dediğin motor 93-94-95 model gri,beyaz ve sadece siyah renklere sahip Vectra Gt'ler de olan motor mu? Eğer öyleyse mükemmel bir motor sesi var.Otobanda iki üç defa çok yüksek hızda gidenlere şahit oldum.Büyükeyici bir sesi var Sahibi olamadığım için üzüldüğüm tek Opel...
Bir defasında otobanda böyle bir vectra ile karşılaştım, yan yana geldik o bastı ben bastım ne kadar hızlı gidebilir ki kaç senelik araba diye düşünürken araç gözden kayboldu
sen f23 şanzımanlı bir opel kullan aktarmanın ne olduğunu gör ayrıca tsi aktarmayla alakası yok. direk kompressor + turbo beslemeli motor olduğundan...
Abi bana gelip alamayacağım arabayı söyleme 1.6 ile 1.4 benzinlideki performansını gayet iyi biliyorum.
Birşeyin kafasını yaşamıyorum, olanı söylüyorum. Bundan önceki aracım opeldi. Opel elektronik promblemlerini çözsün önce.Motoruna lafımiz yok, ancak yakıta bakarsak "Yeni motor şirketin 2,0 litrelik dizelleriyle karşılaştırıldığında yüzde 10 daha az yakıt tüketiyor" diyor, fabrika verilerine göre 2,0 litrelik motoru şehirici 8.1 lt yakıyor. Paran varsa binersin.
1.6 dizeller zaten 6-7 lt arası yakıyorki ? çok daha az yaksın diyorsan 1.3 cdti alacaksın performans aramayacaksın yada 1.6 dizel alacaksın performans alacaksın yakıtı düşünmeyeceksin.ki üstüne basa basa diyorum bu araba taş çatlasın 6 lt yakar. ve kedi ciğer yapmayın lütfen opelin elektrik aksamı sorunluysa toyotanın motoru sıkınılı yağ yakıyor deli gibi . bizim opellerin sorunları bilgisayarla giderken siz komple motor segman piston giriyorsunuz.
ayrıca firmalar hep en düşük değerleri yazar.. 7 lt den bahsediyorsa en düşük değeri olduğuna emin olabilirsin
bu kısma katılmıyorum. aracın tüketim değerlerinde yakıt ölçümünün hangi normlara göre hangi koşullarda yazması yasal bir zorunluluktur ve çoğunda yazar. aynı rakamları yakalamak sürücünün kullanım tarzına bağlıdır. insignia 1.4 lt turbo ile uzun yolda 5.0 litre/100 km değerini yakalayan insanlar da var hatta videosunu paylaşmıştım. performanslı kullanınca bizim corolla da 8-9 litre yakıyor.
Astra GSI'larda da var.Hatta Calibralarda da var.resim koyalım o zaman madem o kadar konuşuldu:
122 hp'lik golf'te kompresör yok malesef.opel'e laf söyleyenleri de anlayamıyorum. toyota önce yağ yakmayan motor yapsın derler adama.
toyota nın yağyaktığı kanısına nerden vardınız anlamadım doğrusu sadece 2000-2002 vvti motorlarda vardı yağ yakma sorunu oysa opellerin benzinli bütün araçları aşırı derece yağ yakmata kendine ait olmayan dizel motorlu bir araç üretiyor. bence adama ilk önce dizel motor üret derler. 1,3 cdti= fiat
Opelin bitmek bilmeyen türlü türlü kronik arızaları bir toyotaya göre çok daha fazla. Son aracım vectra idi. Elektronik arıza vermeye başladığı an o opel bitmiştir. Servis bana en son dediki aracın beynini değiştireceksin, ortalama 5-6 yılda bir değiştirmeniz gerekir. Sanki rutin değişim periyodları olan bir parça. Güldüm geçtim ve sattım kurtuldum.