0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dizelden bahsediyorum
Görüşünüze saygı duyuyorum ama Passat'ın liderliğini almak kolay değildir.Çünkü Passat 1,6 olduğu için değil Passat olduğu için satıyor.İnsignia satışları yükselebilir ama Passat'ı tahtından etmez
+1 özcan abiye katılıyorum bu konuda, Türkiyede D sınıfı dendi mi akla Passat gelir, bunun değişeceğini hiç sanmıyorum...Toyota Türkiyedeki pazar payını pek umursamıyor anlaşılan...
Önce aktarmayı düzeltmeleri lazım.İsterse 180 hp dizel yapsınlar sütçü beygiri olduktan sonra.
Opel her zamanki gibi yapabileceğinden fazlasını vaat ediyor
sfi motorlardan sonra opel hiç performanslı bir araç üretemedi, aynı seride devam ediyor, allah kullananlara sabır versin.
adamlar yapmış sen neyin kafasını yaşıyorsun... Astra j 1.6 136 bg 320nm ve insignia 1.6 136bg 320 nm. çok can yakar bu motor
Birşeyin kafasını yaşamıyorum, olanı söylüyorum. Bundan önceki aracım opeldi. Opel elektronik promblemlerini çözsün önce.Motoruna lafımiz yok, ancak yakıta bakarsak "Yeni motor şirketin 2,0 litrelik dizelleriyle karşılaştırıldığında yüzde 10 daha az yakıt tüketiyor" diyor, fabrika verilerine göre 2,0 litrelik motoru şehirici 8.1 lt yakıyor. Paran varsa binersin.
can söylediğine bakılırsa tırt bu motor .. 7 lt çok yüksek bir rakam dizel için
Eski Ecotec motorlarının çoğu Lotus tasarımlıdır
sfi 94 yılına kadar gsi modellerinde kullanılan motordur. ama ondan sonrada opelin performanslı motorları vardır. ve 16. 136 bg dizel motor nasıl performanssız olur hayret !
sfi ne ola ki??