Gönderen Konu: 2009 verso ön farda hangi ampül tipini kullanıyor...  (Okunma sayısı 1143 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür etti
arkadaşlar ön panjur ararasına 4 ledli gündüz farı taktım, aliexperss sipariş edip elektrikrikçide taktırdım, farlar sarı ledler beyaz olunca çok şık durmuyor, şu osramın beyaz ampüllerinden takacam holjen olanlardan.... ama ampül tipimi bilmiyorum bilen varsa sevinirim.. yeni kasa versolardan....
toyota 2009 verso premium

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
Ynt: 2009 verso ön farda hangi ampül tipini kullanıyor...
« Yanıtla #1 : Ocak 20, 2013, 23:44:34 »
h11 olabilirmi acaba, anladıgım kadarıyla sis farları kesin h11 ama kısa farlardan emin olamadım....
birde kısa farlada smd led üzerinde 5-10 tane tane ayrı led olan ampüller nasıl olur kullanan varmı? teşekürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Azimli Sıçan Betonu Deler...
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 21, 2013, 00:22:33 »
Şevkinizi kırmak gibi olmasın yalnız beyaz ampül özellikle yağmurlu havalarda sizin görüş mesafenizi çok düşürecektir artı karşı yönden gelen araç sürücülerinin gözlerini rahatsız edecektir, hele ki sisli havalarda sizi çıldırtacaktır yolu hiç göremezsiniz.Bilgi paylaştıkça güzeldir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ocak 22, 2013, 11:57:09 »
Şevkinizi kırmak gibi olmasın yalnız beyaz ampül özellikle yağmurlu havalarda sizin görüş mesafenizi çok düşürecektir artı karşı yönden gelen araç sürücülerinin gözlerini rahatsız edecektir, hele ki sisli havalarda sizi çıldırtacaktır yolu hiç göremezsiniz.Bilgi paylaştıkça güzeldir.

Kardes tavsiyen icin tesekurler,  ben urfada yasiyorum bizim buralarda yagmur az olur , sis hic olmaz... Yani mevsimsel olarak musait. Merceksiz xenon daha kotu degilmidir sizce?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ocak 28, 2013, 22:53:19 »
h11 imiş... servisten ögrendim.