0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hocam ilk 500 km yeni tamamladım Araca full depo başlamıştım. Bugün yeniden full depo yaptım 160 Tl civarında doldu. Yani 160 Tl'ye 500 km şiçi yol yaptı.310 Krş gibi bir rakam km başına Yakıt tüketimi Tl karşılığı. Sanırım 5.000 km sonrasında daha düşücektir.Ama aracımdan çok memnunum sizede tavsiye ederim.
Merhaba Arkadaşalar,Geçen hafta Cool Multidrive S yaris aldım. Ve aracımdan çok memnunum performans,atiklik başarılı. Vites geçişleri harika hissetmiyorum bile. Aracta ses yok yüsek hızda dahil rüzgar sesi minumum seviyede ama Henüz 5000 km tamamlamadıgım için yakıt analizi yapamıyorum. Ama yaklaşık full depo ile araç 550 km gidecegimi hesaplıyor. Bu hesap ne kadar gerçekçi olabilir. Yorumlarınızı alabilrmiyim.TeşekkürlerUmut
Benzin ışığı yandıktan sonra kaç km menzil kaldığını biliyor muyuz peki?... Yanılmıyorsam 40lt idi değil mi bizimkilerin deposu?...
Benim hesabıma göre şehir içinde (Antalya) 6.44lt/100km tüketimi var... aracım daha 3000 km olmadı... biraz daha düşse çok iyi olur... Performans olarak 1.6lara taş çıkartan ama dizel gibi yakan bir motor, daha ne olsun... )
Yaklasık degerlerimiz ayni. Yazın daha da düşer inancındayım kendi degerlerimiz. Hem ilk bakımdan cıkacak hemde kış lastiklerinden ve soğuk havadan kurtulmus olacagim.
Engin bey bende yazın düşeceğini düşünüyorum gerçi yazın da klima faktörü devreye giriyor. Antalya da kış lastiğine gerek yok ama soğuk havada çalışan motor ısınmak için ilk çalıştırmada biraz fazla yakıyor.