0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eger güç kaybı ve uyusma var ise ganglıon kisti olmayabilir.karpal tünel de olabilir.bunun için emg çektırmenız gerekebilir.yag bezesi bu olay aldırsanızda tekrarlayabilir.Siz en iyisi bir ortopedist ten fikir alın.küçük bir operasyon.hepsi rahatlıkla yapar.
Daha önce gittim doktora zaten ve dediğim gibi enjektörle çekti sıvıyı.Bir süre sonra tekrar çıktı.O zamanda kendisi söylemişti bana ameliyat yapalım istersen diye ama o dönem rahatsız etmiyordu.Araştırdığım kadarıyla sinirlere baskı yapar hale geliyormuş ve bu durumda uyuşma güç kaybı oluyormuş.Benim için önemli olan dediğim gibi iyleşme süresi ve sonrasında tekrarlama durumu gibi şeyler.Doktorlara pek güvenemiyorum bu durumu yaşayan birisinin ağzından ameliyat sonrasını duymak bana daha mantıklı geliyor.
eger bilek kısmına yakınsa dediğini muhtemelen olur.Doktora güvenmekten başka çare kalmıyor.Her ortopedist bunla ilgilenmez.El cerraghisi ile ilgilenen ler var ama onlar içinde küçük bir operasyon.doktoru çok uzmanlaşmıs olmasına gerek yokdiye düşünüyorum.Her uzman doktor rahatlıkla yapar.ortopedistler de yaopabilir genel cerrahlarda yapar.İyi bir hastanede lopkal anestesiz ile 15-20 dk da aldırırsın.Hande ablamız gelse doktor olarak daha iyi fikir verebilir size.
Babamda var tam elinin eklemine yakın bir yerde ismini bilmiyordum öğrendim sayende teşekkürler. Şimdiden geçmiş olsun.
bilgim yok ama çok geçmiş olsun arkadaşım umarım kısa bir sürede sağlığına kavuşurusun ..