herkese merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi bu konularda bilgili olan abilerimizden, arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. arkadaşımın megane'ında yaptığı sistemi dinledikten sonra corolla da ki sistemden soğumaya başladım müzik bile dinlemek istemiyorum bazen arabada. araç 2008 corolla comfot benim istediğim çok fazla ses kalabalığı felan değil yada kimseye kendimi kanıtlama derdinde değilim bana yetsin sistem yeter.yalnız şöyle bir durum var corolla da önde comp takımı var sanırım yani çünkü tweeter var iki adet comp diye düşünüyorum buyüzden. arkada ise baktığım kadarıyla coax var. bugüne kadar sistemlerle ilgili konuları okuduğum kadarıyla comp coax ilişkisinin sağlıklı birşey olmayacağı konusunda peki neden corolla da böyle bir sistem oluşturulmuş? ben önlere comp bagaja sub koyarsam coaxlar ne olacak? bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum dediğim gibi kendimi kanıtlama çabasında değilim.dinlediğim müzikte genel de r&b, hiphop tarzında. benim düşündüğümde önlere dls ms6a tarzında bişeyler yada sizin önerebileceğiniz bişeyler var mı? ayırıyetten birşey daha 2008 comfort corolla hoparlör ölçülerini bilen varsa yazarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler.