0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kendisi Belçika vatandaşıdır, hakkında açılmış davalar (dolandırıcılık) vardır. Bu davalardan yırtmak adına Belçika vatandaşlığına geçmiştir. Apo ile ilgili görüşleriyle, kamuoyunun nabzına şerbet vermeye çalışmış, tepkiyi görünce geri adım atmıştır. Gazeteciliğin en önemli ilkesi ''tarafsızlık'' kendisinde yoktur. Yıllarca iktidar ve ABD'nin maşalığını yapmıştır. Mandacıdır. AKP'yi 2001-2002'de ''denemek lazım'' diye diye başımıza getirenlerdendir. "Türkiye, Türklere bırakılmayacak kadar zengin bir ülkedir" ve "Şehit sayısı 5'ten azsa haber değildir" diyebilecek fikir yapısında bir adamdır. Ben M.Ali Birand'ı bu şekilde tanıdım. Neden Uğur Dündar ve Emin Çölaşan gibi objektif gazeteciler sektörden silinmişken, son dönemde sektörde kendi yıldızı parlamıştır, bir düşünmek lazım. 'Kör ölür, badem gözlü olur'....benim gözümde hep vatan haini kalıcak. Hal böyleyken Mehmet Ali Birand'ı eleştirdik diye ölünün ardından konuşulmaz diyen arkadaşlarımız 74 yıldır Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ardından sövüp sayan tonla adam varken buna neden ses çıkartmazlar sorarım... Kimsenin Bordo bereli klavye ustalığı yaptığı yok. İlla renk arıyorsanız asıl sarı kırmızı yeşil paçavralarla ölüsü getirilenlere 1 haftadır medyada kimin çanak tuttuklarına bakın. Bu tarz adamların mal varlığı 7 düvelini doyurur cinsten. Daha geçen sene tekne aldığını habire gösterip duruyorlar. Asıl bunlara değil kaç aydır PKK nın elinde esir olan ve haber alınamayan kamu görevlilerine üzülün. Kaç kişi terör örgütünün elinde haberiniz var mı...... Bunların aileleri yok mu? ne durumdalar biliyormusunuz... Her şeyi geçtim Mehmet Ali Birand'a üzülen kardeşim senin şehrinde kaç şehit var sayı verebilirmisin 1 çırpıda .....Yaaaa beni bırak açık yüreklilikle kendine itiraf et 1 tane sadece 1 tane senin şehrinden cenazesi kalkmış 1 şehidin adını hafızanda tutabildin mi.....Bırakalım bu jargonları....Yeteneksizsiniz Türkiyenin tekararı varmış onu seyredin siz.....
Birand ''Aman her şeye rağmen Allah rahmet eylesin, aman şöyle böyle olsun...'' diyenlere sesleniyorum. Hz. Ali der ki ''Her şeyi affedin; ama vatanınıza ihanet edeni affetmeyin.''
Kendisi Belçika vatandaşıdır, hakkında açılmış davalar (dolandırıcılık) vardır. Bu davalardan yırtmak adına Belçika vatandaşlığına geçmiştir. Apo ile ilgili görüşleriyle, kamuoyunun nabzına şerbet vermeye çalışmış, tepkiyi görünce geri adım atmıştır. Gazeteciliğin en önemli ilkesi ''tarafsızlık'' kendisinde yoktur. Yıllarca iktidar ve ABD'nin maşalığını yapmıştır. Mandacıdır. AKP'yi 2001-2002'de ''denemek lazım'' diye diye başımıza getirenlerdendir. "Türkiye, Türklere bırakılmayacak kadar zengin bir ülkedir" ve "Şehit sayısı 5'ten azsa haber değildir" diyebilecek fikir yapısında bir adamdır. Ben M.Ali Birand'ı bu şekilde tanıdım. Neden Uğur Dündar ve Emin Çölaşan gibi objektif gazeteciler sektörden silinmişken, son dönemde sektörde kendi yıldızı parlamıştır, bir düşünmek lazım. 'Kör ölür, badem gözlü olur'....benim gözümde hep vatan haini kalıcak. Hal böyleyken Mehmet Ali Birand'ı eleştirdik diye ölünün ardından konuşulmaz diyen arkadaşlarımız 74 yıldır Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ardından sövüp sayan tonla adam varken buna neden ses çıkartmazlar sorarım... Kimsenin Bordo bereli klavye ustalığı yaptığı yok. İlla renk arıyorsanız asıl sarı kırmızı yeşil paçavralarla ölüsü getirilenlere 1 haftadır medyada kimin çanak tuttuklarına bakın. Bu tarz adamların mal varlığı 7 düvelini doyurur cinsten. Daha geçen sene tekne aldığını habire gösterip duruyorlar. Asıl bunlara değil kaç aydır PKK nın elinde esir olan ve haber alınamayan kamu görevlilerine üzülün. Kaç kişi terör örgütünün elinde haberiniz var mı...... Bunların aileleri yok mu? Ne durumdalar biliyormusunuz...? Her şeyi geçtim Mehmet Ali Birand'a üzülen kardeşim senin şehrinde kaç şehit var sayı verebilirmisin 1 çırpıda .....Yaaaa beni bırak açık yüreklilikle kendine itiraf et 1 tane sadece 1 tane senin şehrinden cenazesi kalkmış 1 şehidin adını hafızanda tutabildin mi.....Bırakalım bu jargonları....Yeteneksizsiniz Türkiye'nin tekrarı varmış onu seyredin siz.....
Son söz; pariste geberenlerin hasretine dayanamadı..
İbrahim Emek Bilgiç bazen sivri dilli olsan da adamsın....
+1
aynen katılıyorum, ibrahim abi, gerekli yorumu yapmış.
İbrahim abi içimizden geçenleri ortaya dökmüş daha fazla bişey söylemeye gerek yok.
Benim yazacağım herşeyi yazmışsın abicim.Sonuna kadar katılıyorum.
türk insanı olarak herşeyi çok çabuk unutuyoruz çok duygusal bir toplumuz aslında ... herşeyden önce bir insan olduğu için üzüldüm üstüne basa basa söylüyorum sadece insan olduğu için üzüldüm....düşünce yapısını ve icraatlarını kesinlikle sevmediğim bir insandır ... ülkemizin bu hale gelmesine büyük katkılarda bulunmuştur ... allah rahmet eylesin .... emek abi diyecek bir şey bırakmamışsın zaten ağzına sağlık