0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tüm kanallarda abimizdi arkadaşımızdı dostumuz kardeşimizdi diyen sunucular var
Ne olursa olsun , vefat etmiş birisi. Arkasından iyi yönlerini anmak daha iyi olur .Allah rahmet eylesin...
Daha konuştuğun adamın kim olduğunu bilmiyorsun birbirimize kenetlenelim diyorsun arkadaşım nasıl olacak ?.. Mehmet Ali Birand öldü Allah rahmet eylesin ancak bu adamın pkk lı olduğu açık bir gerçek. Mehmet ali birand "Öcalan artık partisinin başına lider olmalı ve 2015'te Türkiye Büyük Millet Meclisinde olmalı." diyen bir adam. Buyurun izleyin.http://www.focushaber.com/videogaleri/nihat-genc-mehmet-ali-birand-pkk-nin-basina-gecebilir-v-31923Bu sadece bir örnek.Habercilik yaptı diye mi sevmiyoruz ? Bu adamı izlediğimiz nerden çıkardın ? Sevdiğimizi nerden çıkardın ?..
Kendisi Belçika vatandaşıdır, hakkında açılmış davalar (dolandırıcılık) vardır.Bu davalardan yırtmak adına Belçika vatandaşlığına geçmiştir. Apo ile ilgili görüşleriyle, kamuoyunun nabzına şerbet vermeye çalışmış, tepkiyi görünce geri adım atmıştır.Gazeteciliğin en önemli ilkesi ''tarafsızlık'' kendisinde yoktur. Yıllarca iktidar ve ABD'nin maşalığını yapmıştır.Mandacıdır. AKP'yi 2001-2002'de ''denemek lazım'' diye diye başımıza getirenlerdendir."Türkiye, Türklere bırakılmayacak kadar zengin bir ülkedir" ve "Şehit sayısı 5'ten azsa haber değildir"diyebilecek fikir yapısında bir adamdır. Ben M.Ali Birand'ı bu şekilde tanıdım. Neden Uğur Dündar ve Emin Çölaşan gibi objektif gazeteciler sektörden silinmişken, son dönemde sektörde kendi yıldızı parlamıştır, bir düşünmek lazım. 'Kör ölür, badem gözlü olur'....benim gözümde hep vatan haini kalıcak. Hal böyleyken Mehmet Ali Birand'ı eleştirdik diye ölünün ardından konuşulmaz diyen arkadaşlarımız 74 yıldır Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ardından sövüp sayan tonla adam varken buna neden ses çıkartmazlar sorarım... Kimsenin Bordo bereli klavye ustalığı yaptığı yok. İlla renk arıyorsanız asıl sarı kırmızı yeşil paçavralarla ölüsü getirilenlere 1 haftadır medyada kimin çanak tuttuklarına bakın. Bu tarz adamların mal varlığı 7 düvelini doyurur cinsten. Daha geçen sene tekne aldığını habire gösterip duruyorlar. Asıl bunlara değil kaç aydır PKK nın elinde esir olan ve haber alınamayan kamu görevlilerine üzülün. Kaç kişi terör örgütünün elinde haberiniz var mı...... Bunların aileleri yok mu? ne durumdalar biliyormusunuz... Her şeyi geçtim Mehmet Ali Birand'a üzülen kardeşim senin şehrinde kaç şehit var sayı verebilirmisin 1 çırpıda .....Yaaaa beni bırak açık yüreklilikle kendine itiraf et 1 tane sadece 1 tane senin şehrinden cenazesi kalkmış 1 şehidin adını hafızanda tutabildin mi.....Bırakalım bu jargonları....Yeteneksizsiniz Türkiyenin tekararı varmış onu seyredin siz.....
biraz yanlış anlaşıldım heralde ama az da olsa anlatabildiysem derdimi düşüncemi ne mutlu bana;)
siz beni yanlıs anladınız arkadaşlar bende sevmiyorum eyvallah ama sonucta ölmüş adamın arkasından anca fatiha okunur beddua değil bence ayrıca kanaların birini söyliyim show tv ali kırca dediğim konuşma tarzında bugün konuştu haberleri sunarken yapmayın arkadaşlar allah rahmet eylesin diyorum ve tartışmadan susuyorum...
Yanlış anlaşılma yok ...Fikir teattisi var....Neticede herkes saygı çerçevesinde kendi fikrini yazacak bu sayede iletişim olacak, dostluk ortamındayız ...sorun yok.....
Berkay kardeşim, Ali Kırcanın da ordudan atılma bir deniz teğmen olduğunu biliyorsundur umarım. Bilmiyorsan da ben sana söyleyeyim. Bir sözüne katılıyorum, evet adam işini yaptı gitti. Biz arkasından asla lanet okumadık ve Allah rahmet eylesin dedik. Ama Bekir ve İbrahim'in dedikleri de gerçek. Biz de seninle veya diğer forumdaşlar ile tartışmak istemeyiz ama gerçek bu. Sen de bizi yalnış anlama.
Ozaman bu memlekette sağlam adam kalmamış vay halimize.....