Gönderen Konu: M.Ali Birand'ı Kaybettik  (Okunma sayısı 4408 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 112000
  • Model Yılı: '09
  • 15 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
Ynt: M.Ali Birand'ı Kaybettik
« Yanıtla #20 : Ocak 18, 2013, 01:49:00 »
Ne olursa olsun , vefat etmiş birisi. Arkasından iyi yönlerini anmak daha iyi olur .Allah rahmet eylesin...
Camry 3.5

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 18, 2013, 01:49:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 149000
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 18, 2013, 02:00:28 »
tüm kanallarda abimizdi arkadaşımızdı dostumuz kardeşimizdi diyen sunucular var

Demişsin. Hangi kanallarda olduğunu da söylersen sorun kalmayacak. İşte fark o sayacağın kanallarda. Biraz dikkat edersen ne demek istediğimi anlarsın.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Ocak 18, 2013, 02:01:13 »
Ne olursa olsun , vefat etmiş birisi. Arkasından iyi yönlerini anmak daha iyi olur .Allah rahmet eylesin...

Elbette arkasından iyi yönleri ile analım ama kötü yönlerini de unutup unutturmaya çalışmayalım değil mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 18, 2013, 02:03:16 »
Daha konuştuğun adamın kim olduğunu bilmiyorsun birbirimize kenetlenelim diyorsun arkadaşım nasıl olacak ?.. Mehmet Ali Birand öldü Allah rahmet eylesin ancak bu adamın pkk lı olduğu açık bir gerçek.

Mehmet ali birand "Öcalan artık partisinin başına lider olmalı ve 2015'te Türkiye Büyük Millet Meclisinde olmalı." diyen bir adam. Buyurun izleyin.

http://www.focushaber.com/videogaleri/nihat-genc-mehmet-ali-birand-pkk-nin-basina-gecebilir-v-31923

Bu sadece bir örnek.

Habercilik yaptı diye mi sevmiyoruz ? Bu adamı izlediğimiz nerden çıkardın ? Sevdiğimizi nerden çıkardın ?..
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Ocak 18, 2013, 02:07:51 »
Daha konuştuğun adamın kim olduğunu bilmiyorsun birbirimize kenetlenelim diyorsun arkadaşım nasıl olacak ?.. Mehmet Ali Birand öldü Allah rahmet eylesin ancak bu adamın pkk lı olduğu açık bir gerçek.

Mehmet ali birand "Öcalan artık partisinin başına lider olmalı ve 2015'te Türkiye Büyük Millet Meclisinde olmalı." diyen bir adam. Buyurun izleyin.

http://www.focushaber.com/videogaleri/nihat-genc-mehmet-ali-birand-pkk-nin-basina-gecebilir-v-31923

Bu sadece bir örnek.

Habercilik yaptı diye mi sevmiyoruz ? Bu adamı izlediğimiz nerden çıkardın ? Sevdiğimizi nerden çıkardın ?..

Budur Bekir kardeşim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '12
  • 2 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ocak 18, 2013, 02:17:40 »
siz beni yanlıs anladınız arkadaşlar bende sevmiyorum eyvallah ama sonucta ölmüş adamın arkasından anca fatiha okunur beddua değil bence ayrıca kanaların birini söyliyim show tv ali kırca dediğim konuşma tarzında bugün konuştu haberleri sunarken yapmayın arkadaşlar allah rahmet eylesin diyorum ve tartışmadan susuyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ocak 18, 2013, 02:20:36 »
Bak canım kardeşim şimdi beddua ettiğimizi nerden çıkardın ? var mı böyle bir yazımız ? olmadık şeyleri yazıyorsun ikidir. Herkes Allah rahmet eylesin deyip ancak böyle bir adamdır dedi. Ben sert konuşacağımı bildiğim için Seyit abi bize öncülük edip sen konuştuğun için teşekkür ederim dedim. Oda zaten birşey demedi sadece bunları unutmamalıyız dedi geçti.

???
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ocak 18, 2013, 02:21:27 »
   Kendisi Belçika vatandaşıdır, hakkında açılmış davalar (dolandırıcılık) vardır. Bu davalardan yırtmak adına Belçika vatandaşlığına geçmiştir. Apo ile ilgili görüşleriyle, kamuoyunun nabzına şerbet vermeye çalışmış, tepkiyi görünce geri adım atmıştır. Gazeteciliğin en önemli ilkesi ''tarafsızlık'' kendisinde yoktur. Yıllarca iktidar ve ABD'nin maşalığını yapmıştır. Mandacıdır. AKP'yi 2001-2002'de ''denemek lazım'' diye diye başımıza getirenlerdendir. "Türkiye, Türklere bırakılmayacak kadar zengin bir ülkedir" ve "Şehit sayısı 5'ten azsa haber değildir" diyebilecek fikir yapısında bir adamdır. Ben M.Ali Birand'ı bu şekilde tanıdım. Neden Uğur Dündar ve Emin Çölaşan gibi objektif gazeteciler sektörden silinmişken, son dönemde sektörde kendi yıldızı parlamıştır, bir düşünmek lazım. 'Kör ölür, badem gözlü olur'....benim gözümde hep vatan haini kalıcak.

Hal böyleyken Mehmet Ali Birand'ı eleştirdik diye ölünün ardından konuşulmaz diyen  arkadaşlarımız 74 yıldır Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ardından sövüp sayan tonla adam varken buna neden ses çıkartmazlar sorarım...

Kimsenin Bordo bereli klavye ustalığı yaptığı yok. İlla renk arıyorsanız  asıl sarı kırmızı yeşil paçavralarla ölüsü getirilenlere 1 haftadır medyada kimin çanak tuttuklarına bakın.

Bu tarz adamların mal varlığı 7 düvelini doyurur cinsten. Daha geçen sene tekne aldığını habire gösterip duruyorlar. Asıl bunlara değil kaç aydır PKK nın elinde esir olan ve haber alınamayan kamu görevlilerine üzülün. Kaç kişi terör örgütünün elinde haberiniz var mı...... Bunların aileleri yok mu? Ne durumdalar biliyormusunuz...?

Her şeyi geçtim Mehmet Ali Birand'a üzülen kardeşim senin şehrinde kaç şehit var sayı verebilirmisin 1 çırpıda .....Yaaaa  beni bırak açık yüreklilikle kendine itiraf et 1 tane sadece 1 tane senin şehrinden cenazesi kalkmış 1 şehidin adını hafızanda tutabildin mi.....

Bırakalım bu jargonları....Yeteneksizsiniz Türkiye'nin tekrarı varmış onu seyredin siz.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ocak 18, 2013, 02:25:40 »
   Kendisi Belçika vatandaşıdır, hakkında açılmış davalar (dolandırıcılık) vardır.Bu davalardan yırtmak adına Belçika vatandaşlığına geçmiştir. Apo ile ilgili görüşleriyle, kamuoyunun nabzına şerbet vermeye çalışmış, tepkiyi görünce geri adım atmıştır.Gazeteciliğin en önemli ilkesi ''tarafsızlık'' kendisinde yoktur. Yıllarca iktidar ve ABD'nin maşalığını yapmıştır.Mandacıdır. AKP'yi 2001-2002'de ''denemek lazım'' diye diye başımıza getirenlerdendir."Türkiye, Türklere bırakılmayacak kadar zengin bir ülkedir" ve "Şehit sayısı 5'ten azsa haber değildir"diyebilecek fikir yapısında bir adamdır. Ben M.Ali Birand'ı bu şekilde tanıdım. Neden Uğur Dündar ve Emin Çölaşan gibi objektif gazeteciler sektörden silinmişken, son dönemde sektörde kendi yıldızı parlamıştır, bir düşünmek lazım. 'Kör ölür, badem gözlü olur'....benim gözümde hep vatan haini kalıcak.

Hal böyleyken Mehmet Ali Birand'ı eleştirdik diye ölünün ardından konuşulmaz diyen  arkadaşlarımız 74 yıldır Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ardından sövüp sayan tonla adam varken buna neden ses çıkartmazlar sorarım...
  Kimsenin Bordo bereli klavye ustalığı yaptığı yok. İlla renk arıyorsanız  asıl sarı kırmızı yeşil paçavralarla ölüsü getirilenlere 1 haftadır medyada kimin çanak tuttuklarına bakın.
  Bu tarz adamların mal varlığı 7 düvelini doyurur cinsten. Daha geçen sene tekne aldığını habire gösterip duruyorlar. Asıl bunlara değil kaç aydır PKK nın elinde esir olan ve haber alınamayan kamu görevlilerine üzülün. Kaç kişi terör örgütünün elinde haberiniz var mı...... Bunların aileleri yok mu? ne durumdalar biliyormusunuz...
   Her şeyi geçtim Mehmet Ali Birand'a üzülen kardeşim senin şehrinde kaç şehit var sayı verebilirmisin 1 çırpıda .....Yaaaa  beni bırak açık yüreklilikle kendine itiraf et 1 tane sadece 1 tane senin şehrinden cenazesi kalkmış 1 şehidin adını hafızanda tutabildin mi.....

Bırakalım bu jargonları....Yeteneksizsiniz Türkiyenin tekararı varmış onu seyredin siz.....

Elinize, ağzınıza, yüreğinize sağlık...
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Ocak 18, 2013, 02:26:03 »
İbrahim abiye sonuna kadar katılıyorum ama  adam bir şekilde işini yapmış ölmüş gitmiş bizede rahmet okumak düşer olay budur...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ocak 18, 2013, 02:28:10 »
Bende araştırdım biraz.Hak verdim laf söyleyenlere birazda olsa.Allah'a havale ediyorum kendisini eğer gerçekten öyle biriyse..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Ocak 18, 2013, 02:29:09 »
     Berkay kardeşim ben demek istediğini anlıyorum. Ama ne yapalım ki durum bu yıllardır. Bel altı vuran adamlardan öğrendik bizde böyle bel altı vurmayı....Yoksa ölen birinin arkasından fatiha okunup ''Ulen toprağına haber gider günahı boynuna'' demeyi de biliriz hepimiz,  ama toplum mühendisliği kapsamında bu insani hasletlerimizi bu tarz adamlar malesef çok kullandı ve neticede maymun gözünü açtı.... ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ocak 18, 2013, 02:36:51 »
Düşünceleri söylediği sözler yaptığı şeyler benim mantığımla örtüşmediği için mekanı cennet olsun gibi güzel dileklerde bulunamayacağım allah rahmet eylesin yeterli sadece.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Ocak 18, 2013, 02:40:38 »
biraz yanlış anlaşıldım heralde ama az da olsa anlatabildiysem derdimi düşüncemi ne mutlu bana;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Ocak 18, 2013, 02:44:41 »
biraz yanlış anlaşıldım heralde ama az da olsa anlatabildiysem derdimi düşüncemi ne mutlu bana;)

Yanlış anlaşılma yok ...Fikir teattisi var....Neticede herkes saygı çerçevesinde kendi fikrini yazacak bu sayede iletişim olacak, dostluk ortamındayız ...sorun yok.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Ocak 18, 2013, 02:47:38 »
siz beni yanlıs anladınız arkadaşlar bende sevmiyorum eyvallah ama sonucta ölmüş adamın arkasından anca fatiha okunur beddua değil bence ayrıca kanaların birini söyliyim show tv ali kırca dediğim konuşma tarzında bugün konuştu haberleri sunarken yapmayın arkadaşlar allah rahmet eylesin diyorum ve tartışmadan susuyorum...

Berkay kardeşim, Ali Kırcanın da ordudan atılma bir deniz teğmen olduğunu biliyorsundur umarım. Bilmiyorsan da ben sana söyleyeyim. Bir sözüne katılıyorum, evet adam işini yaptı gitti. Biz arkasından asla lanet okumadık ve Allah rahmet eylesin dedik. Ama Bekir ve İbrahim'in dedikleri de gerçek. Biz de seninle veya diğer forumdaşlar ile tartışmak istemeyiz ama gerçek bu. Sen de bizi yalnış anlama.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Ocak 18, 2013, 02:48:24 »

Yanlış anlaşılma yok ...Fikir teattisi var....Neticede herkes saygı çerçevesinde kendi fikrini yazacak bu sayede iletişim olacak, dostluk ortamındayız ...sorun yok.....

Altına imzamı atarım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ocak 18, 2013, 02:49:00 »
Berkay kardeşim, Ali Kırcanın da ordudan atılma bir deniz teğmen olduğunu biliyorsundur umarım. Bilmiyorsan da ben sana söyleyeyim. Bir sözüne katılıyorum, evet adam işini yaptı gitti. Biz arkasından asla lanet okumadık ve Allah rahmet eylesin dedik. Ama Bekir ve İbrahim'in dedikleri de gerçek. Biz de seninle veya diğer forumdaşlar ile tartışmak istemeyiz ama gerçek bu. Sen de bizi yalnış anlama.

+1 :alkis:
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Ocak 18, 2013, 02:49:15 »
Ozaman bu memlekette sağlam adam kalmamış vay halimize..... ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Ocak 18, 2013, 02:52:14 »
Ozaman bu memlekette sağlam adam kalmamış vay halimize..... ;)

Ikra, canım kardeşim ikra.... ;)