Gönderen Konu: 2009 Avensis 1.6 Comfort Siyah  (Okunma sayısı 6168 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1.6 Avensis Comfort
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
2009 Avensis 1.6 Comfort Siyah
« : Temmuz 11, 2008, 19:24:51 »
  Arkadaşlar aracımı 1 Ağustosta teslim alacağım. O güne kadar siz değerli toyota kullanıcılarından uygun modifikasyon önerileri bekliyorum. Jant nasıl olmalı?  Kaç inç ne renk...
   Tavsiye edeceğiniz aksesuarlar..
   Siyah otomobil kullanmadım daha önce. Çok zorladılar beni gümüş gri al diye ama siyah hayalimden vazgeçmedim. Şimdide endişe ediyorum. Tozundan, çiziğinden... :(
    Şimdiden hepinize teşekkürler.
    Kazasız belasız günler diliyorum.  :alkis:
Avensis 1.6 Comfort

Toyota Club Türkiye

2009 Avensis 1.6 Comfort Siyah
« : Temmuz 11, 2008, 19:24:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • Araç: Corolla
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: 2009 Avensis 1.6 Comfort Siyah
« Yanıtla #1 : Temmuz 11, 2008, 19:49:35 »
avensise giden engüzel renk siyah
bence doğru seçim
bi ağırlığı olsun dimi :polis:
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1.6 Avensis Comfort
« Yanıtla #2 : Temmuz 17, 2008, 00:17:15 »
Gökhan bey teşekkür ederim yorumunuz için.

Arkadaşlar arabama xenon far taktırdım.Sesli alarm, bagaj havuzu, kromaj egzos sonu.. gibi minik aksesuarlar aldım.
   Siyah cam taktırmayı düşünüyorum ne dersiniz? Yoksa hazır 3 yıl muayenesi yokken film mi çektirsem?
   Bide Ziebart'ta Altın Zırh diye komple bir hizmet var (Kampanyalı fiyatı 999 ytl imiş.). Bunu yaptıran veya bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşımız var mı? ( boya koruma , uv koruma, pas koruma , ses yalıtımı gibi şeyler var pakette) Yoksa sadece boya koruma mı yaptırsam?
   Şimdiden katkılarınız için Teşekkür ederim  :-)
Avensis 1.6 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • işte budur:))
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #3 : Temmuz 19, 2008, 15:25:26 »
ben bir buçuk ay önce aldıgımda aracımı ki pazarlık sırasında konuşmuştum:)) boya koruma motor koruma ve iç döşeme korumayı bedava yapmışlardı teslimattan önce sizde aynısında yapmaları lazım die düşünüorum teslimattan önce bi konuşun isterseniz boşuna ziebart a para vermeyin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1.6 Avensis Comfort
« Yanıtla #4 : Temmuz 19, 2008, 22:43:09 »
    Valla bana ne onlar bişey dedi ne de ben istedim doğrusu! Bide Kayseri 'de ziebart veya diğer profesyonel boya korumacılar yok o yüzden mi acaba desem?
     Bide ben aracın tüm ödemesini yaptım şu saatten sonra pek işlerine gelmez herhalde. Neyse yorumun için sağol Tandoğan kardeşim. Kısmet acemilik olmuş :-)
     Kayseri'den arkadaşlar nerede yaptırayım bunu! 

Avensis 1.6 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #5 : Ağustos 17, 2008, 17:52:37 »
Adem abi hayırlı uğurlu olsun güle güle bin.. avensis çok süper bir araç gerçekten 8 ay oldu alalı acayip şekilde memnunuz.. yer tutuşu hoş yalıtımı çok iyi en doğru kararı vermissin...