2009 dan sonrasıda belki aynıdır..Arakdaşlar malum kış aylarında pisliğin girmediği yer yok ve bazılarında aynaları çalışmıyor olabilir (Elektirkli olanlar)Nasıl söküldüğünü anlatıcam....Sağ dikiz aynamı ayarlarken sesli hareket ediyordu(Garc-gurç tarzı,bazende tak tak diye atıyordu

)..Neyse dün aracı yıkatmaya götürdüm ve aynanın içinin çok pis oldugunu gördüm ve söktüm..En kolay şu şekilde sökülüyor;Aynanın üst kısmında dibe kadar itiyoruz,alt kısmı açılıyor,alt kısmından çekiyoruz (U)Şeklinde tırnakları var ordan kurtuluyor ve hafif çe aşağı çekip(üst kısmında geçme tırnak var)çıkıyor..Elektirik aksamıda o bölümde..(Acaba ısıtmalı olmayan aynaları ufak bir rezistans ile ısıtmalı yapabilirmiyiz..

) ..Dilediğimiz gibi temizleyebiliyoruz..İsteyen folyoda kaplayabilir rahatlıkla..Takarken önce üst kısmı geçmeli tırnakları takıyoruz..Takmanın en kolay yolu aynanın içindeki mekanızmanın yine üst bölümünden dibe kadar itiyoruz ve aynanın alt bölümünde eğilerek bakınca o tırnaklar net şekilde görünüyor onları geçiriyoruz..Sonra alt bölümdeki (U)tırnakları geçirmek için üst bölümünden bastırıp,alt bölümü aynı anda itiyoruz..Bukadar..Belki ihtiyacı olan bir arkadaş yararlanır dileği ile..