0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Paylaşım için çok teşekkürler Ertan, açıkcası ilerleyen zamanda ihtiyacım olacağı için içim yana yana almadan kapadım sayfayı Ama güzel bir kampanya.
Valla şarjlı pillerdende bir set almayı düşünüyorum ama bütçe bu aralar açık verdi.Dolayısıyla anca 3 tane düğme pillerden alabildim.
Valla bende düşünüyordum şu şarj edilebilir makina ve pillerden ama bütçe açığı bende de var biraz teğet geçmedi beni
Bir tane varta şarj aletim var hani şu lacivert renkli 4 pillo olanlardan.Geçen ucuz diye vpw pil aldım 2950 mAh lık olandan.24 saattir dolmadı.Duracell şarj aleti olan arkadaşımın makinede 2.5 saatte işlem tamam.
Ama şarj aletinin Amperi farklıdır ondan kaynaklanıyordur bence yani piller ile şarj aleti arasında fark vardır.
Pil ihtiyaçlarımın tek adresi:http://www.pilburada.com Geçen gün göstergeli şarj aleti, kulaklık pili, eski Nokia 3310 pili gibi bir sürü şey aldım bunlardan yine...
site olarak içerik güzel, pahalıda değil...kendim hertürlü pil, batarya,istenilen ölçümlerde şarjlı batarya gibi hertürlü işleri karaköydeki uzman pilden tedarik ettiriyorum... bir çok pil bazındaki ürün ithalatının da 1. elden yapıyorlar...
Hiç yabancı gelmedi orası.
bana da 3,7 v 1100 mah 15 c lipo pil lazım ama TR de yok sanırım..Bir de şu elektronık tartının pilini bulabilirsem alıcam ama orjinali kayboldu bu bahsedilen olurmu acaba?