Gönderen Konu: RAV 4 mü nissan QQ mı  (Okunma sayısı 14472 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nihat Doğan olmak,tavuk göğüsünü sütyenle sunmaktr
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: RAV 4 mü nissan QQ mı
« Yanıtla #20 : Ocak 23, 2013, 20:44:25 »
beyfendi benim atmasyon dediğim range ın çıkamadığı karlı zeminleri çıkar demenize tekrar iddia ediyorum range roverin gidemedi yerin yakınından geçemez rav4 yoksa karda gidemez demedim hele ki uygun lastiklerle o yüzden alınganlığa gerek yok
Kendi aracim hakkinda konustum, Range in ciktigi yeri ziplayarak gecerim :) alinganlik yapmiyorum,muhabbet ediyoruz şunun şurasinda. :)
Özkanfaruk
facebook.com/OzkanfarukPhotography

2004 RAV4 2.0 VVT-İ Otomatik

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 23, 2013, 20:44:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 45 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 23, 2013, 20:48:41 »
http://www.tuninglinx.com/html/top-gear-videos-42.html sağ alta skoda yeti yazan yere sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet derseniz yeti hakkındaki en dürüst yoruma ulaşabilirsiniz top gear Jeremy Clarkson skoda yetiyi test edip ilginç şekilde yorumlamış
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 23, 2013, 20:56:47 »
Kısa şasi rahat çıkar esasında şöyle ki, Borusan otomotivin yapmış olduğu engebeli yollarda Discoverynin takıldığı yerde Freelander rahatlıkla devam etmiştir. Range arazide zayıftır son dönemdeki kasalarından bahsediyorum. Ama bu da demek değildir ki Çıkamaz tartışmasız çıkar ama günümüzdeki Rangeler eski halinden biraz uzak. Freelander çok başarılıdır arazide karda çamurda bizzat test ettim ve başarılı sonucunu gördüm. Rav4'e gelecek olursak beni şaşırtan araçlar arasında başı çeker, Cüssesine bakıp aldanmamak gerek beklenenden çok fazlasını vermiş bir araçtır. Yakıtı umursamazsanız bahsettiğiniz rakiplerine karşın kesinlikle Rav4.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 23, 2013, 21:11:52 »
http://www.tuninglinx.com/html/top-gear-videos-42.html sağ alta skoda yeti yazan yere sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet derseniz yeti hakkındaki en dürüst yoruma ulaşabilirsiniz top gear Jeremy Clarkson skoda yetiyi test edip ilginç şekilde yorumlamış
Yeti çok beğendiğim bir araç aslında ama ne yazık ki videoda da ilk dedikleri Astra ve Focus ile fiyat karşılaştırması idi.

4x4 fiyatına bakmak için Türkiye sitesini girdim ve öğrendim ki 4x4 Yeti Türkiyede artık satılmıyormuş :D

Hatta fiyat listesinde 2.0 Metalik renk opsiyon fiyatı var ama 2.0 modeli yok :D :D
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 23, 2013, 21:24:34 »
Ya bu rav4 de herkes yakıt demiş.. Kullanana arkadaşlar benzinli ve lpg li 100 km yakıt sarfiyatı nedir Allah aşkına..

Tamam rav4 den bir avensis hızı beklemiyorum ama konforu aynı olması lazım diye düşünüyorum. Birde galiba motor hacimleri aynı olmasına karşın motor tip farkı var.. Biri 147hp diğeri 158 hp demiş bi arkadaş...
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Ocak 23, 2013, 21:32:19 »
Kısa şasi rahat çıkar esasında şöyle ki, Borusan otomotivin yapmış olduğu engebeli yollarda Discoverynin takıldığı yerde Freelander rahatlıkla devam etmiştir. Range arazide zayıftır son dönemdeki kasalarından bahsediyorum. Ama bu da demek değildir ki Çıkamaz tartışmasız çıkar ama günümüzdeki Rangeler eski halinden biraz uzak. Freelander çok başarılıdır arazide karda çamurda bizzat test ettim ve başarılı sonucunu gördüm. Rav4'e gelecek olursak beni şaşırtan araçlar arasında başı çeker, Cüssesine bakıp aldanmamak gerek beklenenden çok fazlasını vermiş bir araçtır. Yakıtı umursamazsanız bahsettiğiniz rakiplerine karşın kesinlikle Rav4.

range lerin zayıf olduğunu neye dayanarak söylüyorsunuz bilmiyorum ama sadece aralık-ocak ayı otomobil dergilerine baksanız bunun ne kadar yanlış olduğunu görürdünüz range rover i diğerlerinden ayıran arazide land crusier performansı sergilerken asfaltta merc ile aşık atabilecek kadar konforlu olması
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Ocak 23, 2013, 21:34:14 »
Yeti çok beğendiğim bir araç aslında ama ne yazık ki videoda da ilk dedikleri Astra ve Focus ile fiyat karşılaştırması idi.

4x4 fiyatına bakmak için Türkiye sitesini girdim ve öğrendim ki 4x4 Yeti Türkiyede artık satılmıyormuş :D

Hatta fiyat listesinde 2.0 Metalik renk opsiyon fiyatı var ama 2.0 modeli yok :D :D

o modelin türkiyede olmadığının farkındayım ama ( en azından benim için) yeti için olabilecek en objektif yorumlardı otomobil konusunda clarksonun objektifliğine güvenirim
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ocak 23, 2013, 21:38:56 »
Ya bu rav4 de herkes yakıt demiş.. Kullanana arkadaşlar benzinli ve lpg li 100 km yakıt sarfiyatı nedir Allah aşkına..

Tamam rav4 den bir avensis hızı beklemiyorum ama konforu aynı olması lazım diye düşünüyorum. Birde galiba motor hacimleri aynı olmasına karşın motor tip farkı var.. Biri 147hp diğeri 158 hp demiş bir arkadaş...

Abi haklısın aslında ama rakiplerine göre fazla yakıt sarfiyatı mevcut. Oranları 10litre civarı yakacağını düşünüyorum, normal kullanımda.

Edit: Bazen aceleden böyle düşük cümleler yazıyorum çok pardon :)
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ocak 24, 2013, 00:18:28 »
Çok değişik bir tanıtım olmuş :)
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ocak 24, 2013, 01:16:53 »
Engel geçme, yaklaşma, uzaklaşma açıları ve su geçiş derinlik değerleri arazi performansını belirten önemli parametrelerdir. Asıl başlıktan ayrılmamak gerek. Bilgileri de tahminlerden ziyade tecrübeler ve teknik veriler olarak verirsek daha makul ve anlamlı olur.
 Ben bu karşılaştırmada eğer arazi ağırlıklı düşünüyorsam xtrail i de göz ardı etmezdim bu segmentte. Genelde yol kullanımı ve bazen karlı ve hafif arazi şartlarında ise  biraz daha imkanla X1'e de bakardım.
 Eski rav4 lerde sürekli 4 çekerdi ve bu yakıt tüketimine olumsuz yönde çok etki ederdi. Yanılmıyorsam bu son çıkandan önceki kasada ise geneli önden çekiş ve gerekli olduğunda 4 çekere geçen bir sistem var. Xtrail'de ise 4çeker kilitleme low seçeneği mevcut. Bu zaten arazi koşullarında tırmanış vs için çok önemli bir özellik. Tabi her halukarda lastikler de önemli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nihat Doğan olmak,tavuk göğüsünü sütyenle sunmaktr
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ocak 24, 2013, 01:25:48 »
+1 :)

Tecrubeye dayali yazdim butun yazdigim seyleri.

Tamam rav4 den bir avensis hızı beklemiyorum ama konforu aynı olması lazım diye düşünüyorum. Birde galiba motor hacimleri aynı olmasına karşın motor tip farkı var.. Biri 147hp diğeri 158 hp demiş bir arkadaş...
Kerrm bey, bizde 2004 model var, 12,5 litre yakiyor tüpte. Ekranda boyle gosteriyor herhalde Tüp icin gosterdigi yakit sarfiyatidir. Daimi 4 ceker olmasi buyuk avantaj ve dezavantaj.
Özkanfaruk
facebook.com/OzkanfarukPhotography

2004 RAV4 2.0 VVT-İ Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ocak 24, 2013, 01:44:13 »

Toyota rav4 kullanım zevkinin çok yüksek olduğu bir arabadır, her türlü yoldada sahibine güven verir. freelander bütün ingilizlerde olduğu gibi motor arıza problemi yaşar.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 73000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ocak 24, 2013, 01:59:49 »
ingilizlerin chelsea traktör dedikleri bir aractır range rover bence kendini yenilemeyi unutmuş akıl fukaralarının
elinde bu hale gelmiştir inanın ingilizler bile artık begenmiyorlar ama hasla ingiliz ordusunun göz bebeğidir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ocak 24, 2013, 02:03:36 »
QQ gerçekten de sanıldığı gibi bir araç değil, iç mekan kalitesi vs açısından hayal kırıklığı olabilir...
Yeti'yi de geç...
ha diyorsan ki, Tiguan mı bakayım yoksa Rav4 mü...
işte o zaman bir düşünürüm, cevabım gene Rav4 olur....
Buarada Suzuki Vitara'yı da seçeneklerin arasına katabilirsin...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Ocak 24, 2013, 19:13:42 »
ingilizlerin chelsea traktör dedikleri bir aractır range rover bence kendini yenilemeyi unutmuş akıl fukaralarının
elinde bu hale gelmiştir inanın ingilizler bile artık begenmiyorlar ama hasla ingiliz ordusunun göz bebeğidir

önyargının bu kadarına pes chealse trakörü diye nitelendirmeleri chealsea de üretilmesi ve traktör gibi takılmadan heryere gidebilmesi başta clarkson olmak üzere ingiliz otomobil basının çoğuna göre gelmiş geçmiş en iyi suv dur
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Ocak 24, 2013, 20:14:52 »
Serdar kardeşim ingiliz basını tabiki gelmiş geçmiş en iyi suv olarak range yi seçer, landcruiserin en iyi olduğunu sağır sultan bile bilirken.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Model Yılı: -
  • 18 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ocak 24, 2013, 20:52:13 »

11-12LT şehir içi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ocak 24, 2013, 20:57:29 »
büyük şehirde yaşıyorsan sedan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Ocak 24, 2013, 21:35:59 »
Serdar kardeşim ingiliz basını tabiki gelmiş geçmiş en iyi suv olarak range yi seçer, landcruiserin en iyi olduğunu sağır sultan bile bilirken.

valla atilla bey o konu bence tam netliğe kavuşmamış bir konu ingilizlerin elinde land rover defender,discovery,range rover var amerikalılarda jeep wrangler ve hummer h1 (hummer la ilgisi olmayan h2 ve h3 ler konu dışı), japonlarda nissan patrol,land crusier, mitsubishi pajero var ve almanlarda taş gibi g serisi mercedes var bildiğim kadarıyla 3 diferansiyel kilidi olan tek suv
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Ocak 24, 2013, 21:53:16 »
valla atilla bey o konu bence tam netliğe kavuşmamış bir konu ingilizlerin elinde land rover defender,discovery,range rover var amerikalılarda jeep wrangler ve hummer h1 (hummer la ilgisi olmayan h2 ve h3 ler konu dışı), japonlarda nissan patrol,land crusier, mitsubishi pajero var ve almanlarda taş gibi g serisi mercedes var bildiğim kadarıyla 3 diferansiyel kilidi olan tek suv
Bizde de de daşşşşş gibi Türk Fıat traktör var  ne olmuş :)))))))))))))))
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...