0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
beyfendi benim atmasyon dediğim range ın çıkamadığı karlı zeminleri çıkar demenize tekrar iddia ediyorum range roverin gidemedi yerin yakınından geçemez rav4 yoksa karda gidemez demedim hele ki uygun lastiklerle o yüzden alınganlığa gerek yok
http://www.tuninglinx.com/html/top-gear-videos-42.html sağ alta skoda yeti yazan yere sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet derseniz yeti hakkındaki en dürüst yoruma ulaşabilirsiniz top gear Jeremy Clarkson skoda yetiyi test edip ilginç şekilde yorumlamış
Kısa şasi rahat çıkar esasında şöyle ki, Borusan otomotivin yapmış olduğu engebeli yollarda Discoverynin takıldığı yerde Freelander rahatlıkla devam etmiştir. Range arazide zayıftır son dönemdeki kasalarından bahsediyorum. Ama bu da demek değildir ki Çıkamaz tartışmasız çıkar ama günümüzdeki Rangeler eski halinden biraz uzak. Freelander çok başarılıdır arazide karda çamurda bizzat test ettim ve başarılı sonucunu gördüm. Rav4'e gelecek olursak beni şaşırtan araçlar arasında başı çeker, Cüssesine bakıp aldanmamak gerek beklenenden çok fazlasını vermiş bir araçtır. Yakıtı umursamazsanız bahsettiğiniz rakiplerine karşın kesinlikle Rav4.
Yeti çok beğendiğim bir araç aslında ama ne yazık ki videoda da ilk dedikleri Astra ve Focus ile fiyat karşılaştırması idi.4x4 fiyatına bakmak için Türkiye sitesini girdim ve öğrendim ki 4x4 Yeti Türkiyede artık satılmıyormuş Hatta fiyat listesinde 2.0 Metalik renk opsiyon fiyatı var ama 2.0 modeli yok
Ya bu rav4 de herkes yakıt demiş.. Kullanana arkadaşlar benzinli ve lpg li 100 km yakıt sarfiyatı nedir Allah aşkına..Tamam rav4 den bir avensis hızı beklemiyorum ama konforu aynı olması lazım diye düşünüyorum. Birde galiba motor hacimleri aynı olmasına karşın motor tip farkı var.. Biri 147hp diğeri 158 hp demiş bir arkadaş...
ingilizlerin chelsea traktör dedikleri bir aractır range rover bence kendini yenilemeyi unutmuş akıl fukaralarınınelinde bu hale gelmiştir inanın ingilizler bile artık begenmiyorlar ama hasla ingiliz ordusunun göz bebeğidir
Serdar kardeşim ingiliz basını tabiki gelmiş geçmiş en iyi suv olarak range yi seçer, landcruiserin en iyi olduğunu sağır sultan bile bilirken.
valla atilla bey o konu bence tam netliğe kavuşmamış bir konu ingilizlerin elinde land rover defender,discovery,range rover var amerikalılarda jeep wrangler ve hummer h1 (hummer la ilgisi olmayan h2 ve h3 ler konu dışı), japonlarda nissan patrol,land crusier, mitsubishi pajero var ve almanlarda taş gibi g serisi mercedes var bildiğim kadarıyla 3 diferansiyel kilidi olan tek suv