0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bendede var ama tam bilmiyorum ama bir tanesi 3 ve 4 olması lazım cd yi ileri geri alıyor ve bir tnesinde karışık çalmasını sağlıyor cd içinde iken deneyin bence
arabayı daha dün aldık. CD takıp denemek aklıma gelmemişti (kendimi salak gibi hissettim şimdi nasıl bunu düşünmem CD düğmelerini CD olmadan denedim )
Şey birde üzerinde ^Disc / Disc v gibi bir tuş var bu tam olarak ne işe yarıyor. 1 den fazla CD takılabilen radyo olduğunu duydum bazı modellerde bu onlar için mi? Ayrıca 1 den fazla cd takılıp takılamayacağını 2. cd yi takmaya çalışmaktan başka bir şekilde anlayabilir miyiz?
Oluyor bazen Emre dert etme o kadar. CD takınca bazıları işlem yapmamış gibi görülebilir RPT (repeat) çalan parcanın/cd'nin bittiğinde tekrar çalmasını sağlar. RAND (random) takılı cd içindeki parçaları sıra ile değil, rastgele karıştırarak çalar.Mantık olarak ^Disc / Disc v tuşları CD değiştirmek için kullanılıyor lakin bildiğim kadar Corolla'da CD changer olan bir model yok. Bilen biri çıkmazsa en kolay çözüm 2. cd'yi çok zorlamadan denemek
Cd changer takmak lazım İkinci sidiyi ben soktum ancak çıkarma düğmesi devre dışı kalıyor.
Sırayla tabi ki. Şaka bir yana denemeyiniz Tek cd lik yapılmıştır. 6 lı cd changer akmanız lazım. Tuzlu bir girişimdir. Hemde track cd çalar için, hiç değmez diye düşünüyorum.
Emre öyle bir yazmışın ki hani derler ya ben onu düşünmemiştim sanki der gibi sitem eder gibi birden üstüme alındın nedense:)))
sitem ettim ama kendi beynime tamamen kendime laf söyledim. Sizin dediğiniz gibi bir sitem yoktu yani. Yanlış anlaşılmasına üzüldüm
valla ne diyeyim üstüme alındım ilk okuyunca he ben bilmiyordum çok akıllısın ya der gibi söylediğini sandım.neyse denedinmi tuşları
cd changer yoktur aracınızda. Ancak toyota nın orijinal aksesuarı var bagaja takılanlardan...
Önce CD lazım benim de pek vaktim yok. Cumartesi arabaya OGS yi yapıştıracağız ben de o zaman denemeyi düşünüyorum ama 2. CD yi zorlamadan deneyeyim diyorum sonra da yok canım olmaz diyorum yani biraz kararsız kaldım bakalım ne olacak. (siz olsanız zorlamadan dener miydiniz? Yada denediniz mi? İnsan merak edince söylenenlere bakmadan denemek istiyor. )