Gönderen Konu: terra1.6 ile terra spec. arasındaki fark nedir ?  (Okunma sayısı 16617 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: AB+
terra1.6 ile terra spec. arasındaki fark nedir ?
« : Temmuz 10, 2008, 23:44:25 »
herkese merhaba,
arkadaşlar,tecrübeli toyotacılar,bu konuda uzmanım diyenler :) lütfen biri beni aydınlatsın.Bu corolla terra1.6 iele corolla spec. arsındaki farklılıklar nedir? donanım farkı,varsa motor gücü farkı vs..,diğer aksamlarla ilgili,piyasadaki 2.el tutumu nedir? vsss. olabilecek tüm konularda bilginize ihtiyacım var..nette mümkün olduğunca araştırdım ama bu konuda yeterli aydınlatıcı bir bilgiye rastlayamadım.
hepinize çok teşekkürler...

Toyota Club Türkiye

terra1.6 ile terra spec. arasındaki fark nedir ?
« : Temmuz 10, 2008, 23:44:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Herşeyin Bir Vakti Var...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '00
  • 4 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: terra1.6 ile terra spec. arasındaki fark nedir ?
« Yanıtla #1 : Temmuz 11, 2008, 16:56:30 »
   2000-2002                                                                           1.6 Terra         1.6 Terra Special

Hava Yastığı                                                             Sadece sürücü(1)       Sürücü(1) Yolcu(3)
Sis Farı                                                                             Yok                                  Var  
ABS +EBD                                                                        Yok                                  Var   
Tampon , Ayna , cıta vs aksam boyası                      Yok                                  Var
Uzaktan Kumanda                                                          Yok                                 Var

2000 Corolla 1.4 Terra Special

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 11, 2008, 17:14:43 »
1,6 terra derken hangi kasadan bahsediyoruz?
model belirtirsek yardımcı olabiliriz
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #3 : Temmuz 11, 2008, 19:05:30 »
Servet bey:bende 2006 terra var.special değil ama sizin special modelde yazdıklarınız hepsi var.bence bi araştırın derim.benımkının special olmadıgını biliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Herşeyin Bir Vakti Var...
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '00
  • 4 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 12, 2008, 13:45:29 »
Servet bey:bende 2006 terra var.special değil ama sizin special modelde yazdıklarınız hepsi var.bence bi araştırın derim.benımkının special olmadıgını biliyorum.
EĞer special ise    ÖrNeğin  benim aracım special "Corolla 1.4 Terra Sp Ac" şeklinde geçiyor ruhsatta
2000 Corolla 1.4 Terra Special

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #5 : Temmuz 12, 2008, 20:40:32 »
Bende dedim ki;benım aracım special değil ama sizin tabloda yazdıgınız özelliklere sahip,diye.Tabloyu biryerden mi buldunuz ,yoksa siz mi hazırladınız ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: '13
  • 28 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 15, 2008, 15:46:04 »
Benim araçta Terra Special A/C olarak geçiyor.Terralara fark olarak elektrikli dikiz aynaları,yol bilgisatarı mevcut.Bu kadar bizim kasalarda fark.
Toyocuk :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #7 : Temmuz 15, 2008, 16:34:19 »
merhaba  arkadaşlar,
soruyu biraz eksik sorduğumu farkettim.2005,2006,2007 model toyota corollaları bahsetmiştim.Otomobillerle ilgili websitelerde sık sık karşıma çıkıyo corolla terra ya da corolla terra special diye.. net üzerinde aramama rağmen bu konuda karşılaştırma yapabileceğim bi linke rastlamadım.fark olarak mesela donanımla ilgili motor gücü ya da subap sayısı vb. ya da herhangi bir takım farklılıklar varsa onları kastetmiştim.
Bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum..