Gönderen Konu: 2008 Model 1.6 Corolla Elegant M/M Aldım, Sizce Nasıl Bir Araç?  (Okunma sayısı 774 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
 Selamlar Dostlar,

Bugün kaporasını verdim. Yarın kısmetse teslim alacağım. Km. olarak biraz yüksek(140.000 km'de) fakat düşük km'lilere göre daha uygun fiyata aldım.
Bu araçla ilgili olarak özellikle km'sinin yüksekliğinden dolayı bir miktar masraf açabileceğini düşünüyorum. Bu araçla ilgili sürüş(yakıt tüketimi, konfor, performans vb.) ve karşılaştığınız masraflarla ilgili bilgilendirirseniz memnun olurum.

Şimdiden teşekkürler...
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2373 kere teşekkür edildi
Hayirli olsun Allah kaza bela vermesin, kilometre cok cok yuksek degil kabul edilebilir bir seviyede, ozellikle sizin araciniz icin devirdaim ve debriyaj durumunu kontrol ettirmenizde fayda var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
Baski balata hiç degişmiş mi? 6 ileri olanlardan olsaydı hem yakit tüketimi daha az hemde mmt sorunsuz olurdu.
Antifiriz degisim zamani yaklaşmiş, diskler nasil durumda?
hayirli olsun bu arada benzinli bir toyota icin bu kilometreler bişey değil bence...
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Allah cümleye kaza bela vermesin.
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 38 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
Selamlar Dostlar,

Bugün kaporasını verdim. Yarın kısmetse teslim alacağım. Km. olarak biraz yüksek(140.000 km'de) fakat düşük km'lilere göre daha uygun fiyata aldım.
Bu araçla ilgili olarak özellikle km'sinin yüksekliğinden dolayı bir miktar masraf açabileceğini düşünüyorum. Bu araçla ilgili sürüş(yakıt tüketimi, konfor, performans vb.) ve karşılaştığınız masraflarla ilgili bilgilendirirseniz memnun olurum.

Şimdiden teşekkürler...
Ergun Bey, sıfır problem yaşayıp, çok km yapmanız temennisiyle hayırlı olsun aracınız.
2007 Yaris 1.3 Sol M/M
2012 Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Satıldı :(
1996 Corolla 1.6GLİ A/T AC  Satıldı :(