Gönderen Konu: 2005 model ford mondeo 2.0 tcdi Trend nasıl bilirsiniz ?  (Okunma sayısı 10021 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 140
  • Model Yılı: '03
  • 33 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
selam  arkadaslar bugun galeride 2005 model ford mondeo gördüm.. araç 150 bin km de. sonroof mevcut aracta. yalnız bagaj kapagı degismiş ve monde yazısı falan yok galerici bu modellerde yazı yok dediyse de internetten arastırdım yazısı var ayrıca motor kapagındaki plastik kısım da yok ne desem araç hosuma gitti dizel olusu sunroof falan cezbetti beni donanım olarak da gayet iyi full bir araba siz ne dersiniz...
2003 CoRoLLa TeRRa 1.6 VVT-İ

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
Ynt: 2005 model ford mondeo 2.0 tcdi Trend nasıl bilirsiniz ?
« Yanıtla #1 : Ocak 13, 2013, 03:40:34 »
selam arkadaslar bugun galeride 2005 model ford mondeo gördüm.. araç 150 bin km de. sonroof mevcut aracta. yalnız bagaj kapagı degismiş ve monde yazısı falan yok galerici bu modellerde yazı yok dediyse de internetten arastırdım yazısı var ayrıca motor kapagındaki plastik kısım da yok ne desem araç hosuma gitti dizel olusu sunroof falan cezbetti beni donanım olarak da gayet iyi full bir araba siz ne dersiniz...
Yanlış anlamayın ama hor kullanılmış bir araca benziyor.Bagaj kapağı değişmişse muhtemelen tampon,farlar falanda değişmiştir.(Hatta çamurluklardada işlem olabilir eğer bagaja bir şey düşmediyse tabiii) Motorda koruyucu plastik yok demişsiniz.Temiz kullanıcı olsanız neden çıkarasınız koruyucuyu.Hadi kırıldı falan desem mutlaka yenisini alıp takarsınız.Birde işin satıcı boyutu var adam dürüst bir satıcı değil muhtemelen bu modellerde yok dediğine göre.Satan kişide satamamışki galericiye bırakmış aracı.Birde bu açıdan bakmak lazım.Hem vergiside yüksek şuan için.Fiyatta yine 35-40 arası demişlerdir muhtemelen(tamamen tahmin bir bilgim yok)Özetle ben olsam 150000 km de dizel aracı hele bu durumdaki bir aracı asla almazdım.Dizelde 2.el zaten sıkıntılı birde aracın değişeni falanda var,motor koruması sökülmüş yani hor kullanılmış sanıyorum.Hiç yanaşmayın zarar edersiniz.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 13, 2013, 04:28:57 »
Yanlış anlamayın ama hor kullanılmış bir araca benziyor.Bagaj kapağı değişmişse muhtemelen tampon,farlar falanda değişmiştir.(Hatta çamurluklardada işlem olabilir eğer bagaja bir şey düşmediyse tabiii) Motorda koruyucu plastik yok demişsiniz.Temiz kullanıcı olsanız neden çıkarasınız koruyucuyu.Hadi kırıldı falan desem mutlaka yenisini alıp takarsınız.Birde işin satıcı boyutu var adam dürüst bir satıcı değil muhtemelen bu modellerde yok dediğine göre.Satan kişide satamamışki galericiye bırakmış aracı.Birde bu açıdan bakmak lazım.Hem vergiside yüksek şuan için.Fiyatta yine 35-40 arası demişlerdir muhtemelen(tamamen tahmin bir bilgim yok)Özetle ben olsam 150000 km de dizel aracı hele bu durumdaki bir aracı asla almazdım.Dizelde 2.el zaten sıkıntılı birde aracın değişeni falanda var,motor koruması sökülmüş yani hor kullanılmış sanıyorum.Hiç yanaşmayın zarar edersiniz.
fordların çoğunda plastik kapak olmuyor motorda nedendir bilemiyorum... bir süre 2008 sedan focus kullandım bende ondada yoktu...
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 13, 2013, 13:20:28 »
bence uzaklaşın o araçtan. sahibinden satılık olanlara yönelmeniz sizin yararınıza olacaktır ayrıca trend donanım giriş seviyesidir ford araçlarda. kilometresi de çok fazla zaten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 13, 2013, 14:08:52 »
Mondeo candır. D segmenti konforlu yol tutuşu muazzam bir araçtır. Sizi asla üzmez, yalnız temizi alınırsa... Aksi halde sanayiden çıkamazsınız. 2005 model bir aracın 150000'de olabileceğine ihtimal vermiyorum. Sırf bu yüzden yine almam. Kimse yılda 20000 km yapmak için bugünün parasıyla 100 bin tl gömmez. Zamanında o parayı o araca veren kişi, posasını çıkarana kadar binmiştir. Temiz, sahibinden alın isterse 200 bin km olsun derim.
Only when the last tree is cut down, the last river is polluted and the last fish is caught;will the white man realise money can't be eaten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 45 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 13, 2013, 18:19:10 »
bakımlı olduğu sürece dizele 150.000 km hiçbirşeydir ama illaki aksatmadan bakımları yapılmış olacak yalnız size aracı satmaya çalışan adam üçkağıtçının önde gideni gibi duruyor mondeodan değil bu tarz insanlardan uzak durmak lazım
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 13, 2013, 20:38:13 »
Trend en boş versiyonu şu an kullandığınız arabadan dolu olabilir ama şu an kullandığınız aracın vergi ve yakıt bakımından kıyaslanacak olsa Corolla her zaman daha hesaplıdır.
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1131 kere teşekkür etti
  • 2376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ocak 13, 2013, 21:08:19 »
Sorun cikartirsa nasil satacaginizi şaşıracaginizi iyi biliriz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 33 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ocak 14, 2013, 01:43:20 »
vaçgeçtim su an araçtan zaten  hem vergisi de yüksek corollaya devam.. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ocak 14, 2013, 02:56:33 »
vaçgeçtim su an araçtan zaten  hem vergisi de yüksek corollaya devam.. :D
En iyisini yaptınız.Elinizin altında bildiğiniz aracı,bilmediğiniz oynanmış olma ihtimali yüksek bir araca tercih etmek mantıksız olurdu zaten.Dizeli ne için istiyorsunuz tasarruf için,o aracı alacaksınız alım-satım masrafı sigortası kasgosu vs zaten kafadan size masraf olacak.Vergiside fazla üstelik alırkende üste para vereceksiniz birde bilmediğiniz bir araç alacaksınız.Eeee nerde bunun tasarrufu  :lol:
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 33 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ocak 14, 2013, 04:19:09 »
En iyisini yaptınız.Elinizin altında bildiğiniz aracı,bilmediğiniz oynanmış olma ihtimali yüksek bir araca tercih etmek mantıksız olurdu zaten.Dizeli ne için istiyorsunuz tasarruf için,o aracı alacaksınız alım-satım masrafı sigortası kasgosu vs zaten kafadan size masraf olacak.Vergiside fazla üstelik alırkende üste para vereceksiniz birde bilmediğiniz bir araç alacaksınız.Eeee nerde bunun tasarrufu  :lol:

haklısınız ertan hocam insan oglu işte hep bir fazlasını istiyor.. Daha düne kadar klimalı araba alıcam diye çırpınıyordum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 935 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ocak 14, 2013, 10:35:45 »
Öncelikle Toyota kullanıcısı Ford dan tat almaz.İkinci 150 bine gelmiş dizel bence alınmaz.Hele hem ikinci eli nazlı hem km si fazla hem dizel bir araç hiç alınmaz.Ama aynı aracın 100 bine kadar temizini ve full olanını bulursanız durmayın alın harika araçtır.Ama şunu deyim çok ford kullandım güzel arba yapıyor çok kötü diyemem ama benim gözümde yerli ootnun Avrupa görmüş hali neden diyecek olursanız yerli ooto 2-3 sanayiye giderse ford 6 ayda bir gidiyor veya hor kullanıldıysa daha çabuk valla ben şahse o kılasmanda bir araç düşünürsem AVENSİS VEYA ACCORD düşünürüm
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

2016  - Corolla Multi Drive S - Advance