0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam arkadaslar bugun galeride 2005 model ford mondeo gördüm.. araç 150 bin km de. sonroof mevcut aracta. yalnız bagaj kapagı degismiş ve monde yazısı falan yok galerici bu modellerde yazı yok dediyse de internetten arastırdım yazısı var ayrıca motor kapagındaki plastik kısım da yok ne desem araç hosuma gitti dizel olusu sunroof falan cezbetti beni donanım olarak da gayet iyi full bir araba siz ne dersiniz...
Yanlış anlamayın ama hor kullanılmış bir araca benziyor.Bagaj kapağı değişmişse muhtemelen tampon,farlar falanda değişmiştir.(Hatta çamurluklardada işlem olabilir eğer bagaja bir şey düşmediyse tabiii) Motorda koruyucu plastik yok demişsiniz.Temiz kullanıcı olsanız neden çıkarasınız koruyucuyu.Hadi kırıldı falan desem mutlaka yenisini alıp takarsınız.Birde işin satıcı boyutu var adam dürüst bir satıcı değil muhtemelen bu modellerde yok dediğine göre.Satan kişide satamamışki galericiye bırakmış aracı.Birde bu açıdan bakmak lazım.Hem vergiside yüksek şuan için.Fiyatta yine 35-40 arası demişlerdir muhtemelen(tamamen tahmin bir bilgim yok)Özetle ben olsam 150000 km de dizel aracı hele bu durumdaki bir aracı asla almazdım.Dizelde 2.el zaten sıkıntılı birde aracın değişeni falanda var,motor koruması sökülmüş yani hor kullanılmış sanıyorum.Hiç yanaşmayın zarar edersiniz.
vaçgeçtim su an araçtan zaten hem vergisi de yüksek corollaya devam..
En iyisini yaptınız.Elinizin altında bildiğiniz aracı,bilmediğiniz oynanmış olma ihtimali yüksek bir araca tercih etmek mantıksız olurdu zaten.Dizeli ne için istiyorsunuz tasarruf için,o aracı alacaksınız alım-satım masrafı sigortası kasgosu vs zaten kafadan size masraf olacak.Vergiside fazla üstelik alırkende üste para vereceksiniz birde bilmediğiniz bir araç alacaksınız.Eeee nerde bunun tasarrufu