0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence de beklemeyin 3000 i falan çok büyük masraflarla karşı karşıya kalabilirisiniz aksi taktirde , manifoltun tam neresinden kaçırıyor ? çatlak falanmı var ,yoksa contanın oradanmı kaçırma yapıyor bakınca anlaşılır zaten kaçıran yerde bir siyahlık olması gerek
İki hafta sonra tatile girince ustaya gitsem diye düşünüyorum. (Toyotronici bana 30 km)İstanbulda günlük ortalama 30 kilometrelik bir kullanımda 2 hafta gibi bir kullanım o zamana kadar problem çıkarır mı dersiniz. Zira ışık çok seyrek ve çok kısa süreli yanıyor.
Süzgeç temizlenecek, büyük ihtimalle problem çözülecekmiş. Bu arada, oraya gelen bir aracın yağ kontrolü yapıldığında araçta hiç yağ kalmadığı anlaşıldı. Benim acelem olduğu için -çok merak ettiğim halde- kalıp soramadım. Bu araca bir şey olmuş mudur? Gayet iyi görünüyordu, sürücü de hiç hissetmemiş, sadece benimki gibi arada bir ışık yanmış.
sorun çözüldümü bak bizde burda merak ediyoruz çözülmediyse aklıma başka bir şey geldi
Meraklı çoçuklar büyüyünce büyük adam olurmuş, devam et sen.
eğer gerçekten yağ basıncı (filtre veya herhangi bir sebepten) düşüyorsa, şimdiden bir çekiciyle anlaş, tamirhaneye arabayı üstüne koyarak götürürsün. inanamıyorum, yağ lambası yokuşta yanıyor hala vakit kaybediliyor.