Gönderen Konu: Corona Direksiyon Kutusu  (Okunma sayısı 2839 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • I <3 Corona :)
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
Corona Direksiyon Kutusu
« : Ocak 12, 2013, 08:20:02 »
selam  arkadaslar. Benim corona'm da direksiyon kutusu yağ kaçırıyordu bir usta arada takviye yap müsait oldugun bir zaman getir bakalım demişti. Şimdi ise yağ haznesi dolu olmasına ragmen direksiyon bayağı bi sertleşti. muhtemelen ustanın elinden geçecek ama yağ olmasına ragmen neden sertlesti ? Tamir için 150 - 200 arasında yaparız diyorlar çıkma almak istesem bulabilir miyim ve onun maliyeti ortalama ne olur? Sağlam olsunda çıkma yada tamir hangisini önerirsiniz ?
I've ßeen aLone aLL aLong....

Toyota Club Türkiye

Corona Direksiyon Kutusu
« : Ocak 12, 2013, 08:20:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
Ynt: Corona Direksiyon Kutusu
« Yanıtla #1 : Ocak 12, 2013, 12:39:05 »
selam arkadaslar. Benim corona'm da direksiyon kutusu yağ kaçırıyordu bir usta arada takviye yap müsait oldugun bir zaman getir bakalım demişti. Şimdi ise yağ haznesi dolu olmasına ragmen direksiyon bayağı bir sertleşti. muhtemelen ustanın elinden geçecek ama yağ olmasına ragmen neden sertlesti ? Tamir için 150 - 200 arasında yaparız diyorlar çıkma almak istesem bulabilir miyim ve onun maliyeti ortalama ne olur? Sağlam olsunda çıkma yada tamir hangisini önerirsiniz ?

Orjinal yenisi 2191,34TL, araçlar eski olduğu için çıkmasına çok dikkat etmeli hatta alınmamalı diye düşünüyorum, ancak ST191 Corona'lar ST191 Carina'lar gibi değildir direksiyon kutusu Japon Koyo marka olduğu için içeriğindeki bütün parçalar ayrı ayrı temin edilebilir ve tamir edilebilir yeterki sorunun neresinden kaynaklandığı tespit edilebilsin.