Gönderen Konu: auris fly audio  (Okunma sayısı 2012 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 6 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
auris fly audio
« : Ocak 11, 2013, 19:53:40 »
arkadaslar merhaba, aurisimin icindeki fabrikadan eklettirilen fly audio cihazin hangi navigasyon yazilimini (IGO 8,IGO9 vb.)  kullandigini bilen var mi? yanlislikla sildim yazilimi netten nereden bulabiliriz bilen var mi? ya da benim karttan kopyalayabilirsin diyen birisi?
1.6 auris elegant

Toyota Club Türkiye

auris fly audio
« : Ocak 11, 2013, 19:53:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2013 Corrola Advance 1.6 CVT /İnci Beyazı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 222 kere teşekkür etti
  • 102 kere teşekkür edildi
auris fly audio
« Yanıtla #1 : Ocak 12, 2013, 12:07:59 »
Servise sordunuz mu? Toyota Servisinde aracı aldığınız satıcı yardımcı olacaktır diye düşünüyorum, en azından bana hiç sorun çıkartmıyorlar. Tabii ikili ilişkiler çok önemli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
Ynt: auris fly audio
« Yanıtla #2 : Ocak 12, 2013, 22:49:27 »
Servise sordunuz mu? Toyota Servisinde aracı aldığınız satıcı yardımcı olacaktır diye düşünüyorum, en azından bana hiç sorun çıkartmıyorlar. Tabii ikili ilişkiler çok önemli.

sordum ama uretici firmaya yonlendirdiler. 3 gundur yana done nette yazilimi ariyorum. sizin ekran kac inc?
1.6 auris elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 12, 2013, 23:54:07 »
arkadaslar merhaba, aurisimin icindeki fabrikadan eklettirilen fly audio cihazin hangi navigasyon yazilimini (IGO 8,IGO9 vb.)  kullandigini bilen var mi? yanlislikla sildim yazilimi netten nereden bulabiliriz bilen var mi? ya da benim karttan kopyalayabilirsin diyen birisi?
http://www.flyaudio.com.tr/Pdf/iGONavigasyonG%C3%BCncellemeAd%C4%B1mlar%C4%B1_Genel-M78PQ.pdf  burası işinize yarar sanırım.Cihazların yazılımları var ama.....
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ocak 13, 2013, 00:46:33 »
http://www.flyaudio.com.tr/Pdf/iGONavigasyonG%C3%BCncellemeAd%C4%B1mlar%C4%B1_Genel-M78PQ.pdf  burası işinize yarar sanırım.Cihazların yazılımları var ama.....

bunu bilmiyordum tesekkurler. fakat inceledim harita icin 30 dolar para istiyor.
1.6 auris elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 13, 2013, 02:44:24 »
bunu bilmiyordum tesekkurler. fakat inceledim harita icin 30 dolar para istiyor.
Serviste bulsa bile 50 lira ister en azından ve güncel sürüm olacağınıda sanmıyorum.Bence gidip geleceğinize harcadığınız yakıtla veya telefon paranızı buna verip halletseniz daha ekonomik olacak gibi.Tam olarak bana sürümünü söylerseniz belki bulabilirim sizin için söz vermiyim ama.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......