arkadaslar merhaba. aurisimi alali 2 hafta oldu. uzun yola cikmadan once sd kartin icinde navigasyon yazilimi oldugunu bilmedigim icin sildim. bulunamadi hatasi verdi. yenibosnadaki fly audio ile gorustum kartin kendilerininse ucretsiz yukleyeceklerini soylediler. karti goturdum. karti arabanin ilk toyotadan cikisndan beri ilk ben hafiza kartini yuvasindan cikarmisimdir. fakat fly audiodakiler kartin kendilerinin karti olmadigini 150 tl ye yeni kart almam gerektigini soylediler. karttaki veriyi recover etmeye calistim ama olmadi. internetten falan bulamaz miyiz? bunu istanbulda daha ucuza kopyalayan yer yok mudur? bu dolandiricilara 150 tl para kazandirmak istemiyorum. fabrika cikisli flyaudio sistemi olan herkesin bilgisi olsun bu insanlar muhtemelen vatandasa kardes kart bizim degil diye diye kopyala yapistirla 5 liralik kart icin lisans ayagi uyurarak 150 tl kazikliyorlar. lutfen bilgisi olanlar bana yardim etsin.......adres yer bilen yaptirabilecegim varsa lutfen cevap yazsin. simdiden cok tesekkurler