0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamlar , 2003 model 2.0 avensisim var ve son MTV rakamlarını görünce içime kaya oturdu. Var mıdır bilen bunu düşürmenin yolu ? Bir arkadaşım bir yerlere başvurup düşürülüyor demişti... 10 yaşında bir araba için yıllık 1040 TL gerçekten çok atmosferik bir rakam.
Türkiye ’de, 2012 yılı sonu itibariyle köprü ve otoyollardan 359 milyon 826 bin 776 araç geçerken, araç geçişinden toplam 803 milyon 424 bin 806 lira gelir elde edildi.Ama bu kadar para getirisi olan birşeyde satılıyorsa eğer ...!! ee bunlar daha çok iyi günler dostum buna emin olabirisiniz ....
ve o otoyollar ve köprüler 25 yıllığı yanılmıyorsam 5 milyar dolara birilerine peşkeş çekildi...bugünki geçiş ücretlerinin hiç değişmediğini farzedersek devlet 25 yılda 20 milyar lira gelir elde ediyor ve adamlar kalkıp bu gelecek gelrden 5 milyar dolar kaşılığından vaz geçiyor...senin benim vergilerimlen yapılan otobanları ve köprüleri babalarının malıymış edasıyla sattılar, yok böyle bir yağma...millet olarak kimsenin birşeyden haberi yok...5 milyar dolar ne demek...
benzını vergiyi bu hale getirenlere herseye zam yapıp maasıma yılda 40 lira zammı hak görenlere 40 tl elektrik harcayıp 96 tl ödediğim faturalardan doğan hakkımı alacagımı ne bu dünyada ne de ahirette yöneticilerin hiçbirine helal etmediğimi ilanen bildiririm.HAKKIMI YİYENLERE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM diyerek saygılarımı sunarım.
+1000