0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2005 Terra Sahibiyim. Torpidoda Işık yokmu yoksa yanmıyormu. Bunu Sormak İstedim sizlere.
Konuyu dağıtmak gibi olmasın ama bende birşey sorayım, benimki de 2005 corolla terra , klimanın olduğu bölümün lambaları yanmıyor bendede, o bölümün lamba tipi bulunmuyor listede. Nasıl çözebiliriz bu durumu?
onlar tel bacaklı 12v ampüldür. 4 lü flaşörün ampülu gibidir. http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=41702.0 buradaki konuda resmi var.Bende değiştirmiştim 4 lü flaşörün ampulünü yuvarlak bir duya sarılıyor telleri sonra takınca yanıyor.Elektronikçilerde bulabilirsiniz.12v tel bacaklı ampul diyin gösterirler
nasıl olduğunu bilemicem ama o bölümün aydınlatma sistemi olmayanı yoktur sanırım
haklısın 56 chevrolet de var garajda duruyor halen faal yanıyor aydınlatma v.s ama terra da yerini tam olarak incelemedim olması gerekir diye düşünüyorum
bağlantıları sağlam yaptıktan sonra kısa devre olması çok düşük bir ihtimal bence. hatta yapım şeklini anlatanlarda vardı, ben şu konsoldaki aydınlatmayı halletsem yeter şimdilik akşam tuşları bulamıyorum nerdeyse
mesleğim elektronik ama ordan burdan kablo çekmek sağlıklı değildir bence bir kısa devre durumunda istenmeyen sonuçlar doğurabilir ,ayrıca orjinalinde olması gerekir diye düşünüyorum havalar biraz düzelsin bakıcam arabanın orasına burasına zaten havalardan dolayı kurcalamıyorum arabayı içime sıkıntı geldi
gerçekten bir torpidoya ışık koymak nekadar maliyetli olabilirki bundan kısmaya çalışırlar