0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2007 model dizel otomatik bir corollam var.yaklaşık üç hafta önce akü zayıfladı ve teyp hiç çalışmaz oldu.( ekranda hiçbir şey yoktu)elektrikçiye götürdüm. aküyü değiştirdi ve teyp çalışmaya başladı.ama maalesef o günden sonra yol bilgisayarı, saat ve dış sıcaklık göstergesi çalışmadı.saat ekranda gözüküyor ama ilerlemedi. dış sıcaklık gözüküyor ama doğru değil.yol bilgisayarı ise yakıt tüketimi vs 0 sıfır gösteriyordu.Bu durum 15 gün kadar sürdü ve bir gün mAlıntı yapılan: (Gizli Üye) - Ocak 09, 2013, 00:39:192007 model dizel otomatik bir corollam var.yaklaşık üç hafta önce akü zayıfladı ve teyp hiç çalışmaz oldu.( ekranda hiçbir şey yoktu)elektrikçiye götürdüm. aküyü değiştirdi ve teyp çalışmaya başladı.ama maalesef o günden sonra yol bilgisayarı, saat ve dış sıcaklık göstergesi çalışmadı.saat ekranda gözüküyor ama ilerlemedi. dış sıcaklık gözüküyor ama doğru değil.yol bilgisayarı ise yakıt tüketimi vs 0 sıfır gösteriyordu.Bu durum 15 gün kadar sürdü ve bir gün kendiliğinden düzeldi. Her şey normaldi ama 2 gün sonra tekrar yukarıda yazdığım arıza baş gösterdi. Yardımlarınızı bekliyorum.kendiliğinden düzeldi. Her şey normaldi ama 2 gün sonra tekrar yukarıda yazdığım arıza baş gösterdi. Yardımlarınızı bekliyorum.
2007 model dizel otomatik bir corollam var.yaklaşık üç hafta önce akü zayıfladı ve teyp hiç çalışmaz oldu.( ekranda hiçbir şey yoktu)elektrikçiye götürdüm. aküyü değiştirdi ve teyp çalışmaya başladı.ama maalesef o günden sonra yol bilgisayarı, saat ve dış sıcaklık göstergesi çalışmadı.saat ekranda gözüküyor ama ilerlemedi. dış sıcaklık gözüküyor ama doğru değil.yol bilgisayarı ise yakıt tüketimi vs 0 sıfır gösteriyordu.Bu durum 15 gün kadar sürdü ve bir gün kendiliğinden düzeldi. Her şey normaldi ama 2 gün sonra tekrar yukarıda yazdığım arıza baş gösterdi. Yardımlarınızı bekliyorum.