0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Motorun bazı parçaları ve şanzımanın garantisi veya arızasına göre iyi niyet garantisi uygulayabiliyorlar.Vw Crafter aracımın direksiyon pompası değişimi iyi niyet garantisi kapsamında değiştirilmişti.Mesela o aracımın şanzıman ve diferansiyeli 200 bin km garanti kapsamındaydı. Size naçizane önerim paranızın yettiği kadarlık bir Audi almanız.
"Servisiyle ,üretimiyle, satış sonrası hizmetleriyle bu marka benim için bir mercedes bir bmw bir audi bir volvo ile eş ! "Bir insignia tecrübesi yaşamak için aracımı satılığa cıkarttım. Hayırlısı ise olacak.."Bu oldu mu şimdi?
Merak etmeyin aracın 1-2 aylık kullanma sürecinde tabi bu ne kadar yol gideceğinize bağlı yine aynı şeyler oluyor..Biz şanzıman indirdik normal bir şekilde çıkmaya çalıştığımız yokuşta tak dedi geri geri gelmeye başladı..Bir sürü parça vs şanzıman değişti ayarlamalar yapıldı fakat bir süre sonra yine vuruntu vs.gibi sıkıntılarla devam ediyor..Bu zamana kadarda toyotanın bu şanzumandan dolayı iyi niyetlerine hiç şaşırmadım örtpas etmekten başka hiç birşey değil..
yüksek km veya düşük model bir araç almak istemiyorum işin açığı.. a4 dizeller takibimde 2005-6 uygun bir araç bulursam arayıştayım. valla son 10 yıldır neredeyse , japon araçları harici bir araç kullanamadım. 2005 Toyota Corolla sedan 1.6 , 2007 Toyota Corolla 1.6 comfort, 2003 Toyota Avensis 2.0 Exec.Comf. ve 2000 Mitsubishi Carisma GT-Mivec ... bir değişiklik gerekiyor artık. toyota benim performans beklentilerimi cevaplayacak araçları türkiye ye getirmiyor .. kücük motor yüksek performans artık günümüzün yeni trendi .. ee gidipte bir gt86 da alamıyoruz malum. 1.4 dizeli yakıt için tercih ettik ama 15 saniye de 100e cıkacak bir araçta beklemiyordum. herneyse, Hakkımızda hayırlısı diyelim bu tip şanzumanların sıkıntılı olduğu bir gerçek toyota da.. fakat ben şu an için memnunum.. şöyle bir durumda var tabi, arkadaşımda 2011 modeli var 6 ileri mmt modeli. o da rampada telefon la konuşmak için durduğunda tekrar vitese alamamış aracı, ilerleyememiş. nitekim garanti kapsamından değişim yapıldı. gelgelelim örtpas etmek mi iyi niyet mi tabi ki bakış acısı ile alakalıdır. 1998 de babamın bir sıfır aldığı Corolla GLI'si vardı.. araç hala marmariste bir arkadaşta tık demiyor gelmiş 400.000 e .. toyota iyidir :)herşeyiyle iyidir. mutlak suretle kusursuzu ALLAH yaratır ) olacaktr böyle hatalar. Allah kaza bela vermesin, dertsiz sürüşler dilerim ..
Hayırlı olsun o zaman kazasız sürüşler keyifli tecrübelerinizi de paylaşırsınız.
Teşekkürler Adem abi..sen iyisimi sat kurtul Alman iyidir..
İskandinavların sağlamlığı...İşte Volvo'nun Efsanevi Sağlamlığı video izle
iskandinavlara cevap olsun buda volvoya bunları yapsınlarda görelim 3. vidyoyuda seyredin 1 . 2 . 3 . devamıdır.volvoya 1. vidyodaki gibi sadece deniz testini yapsınlar yeter bence ayrıca bir binanın çatısına koyup binayı havaya uçursunlar bakalım ozaman volvo çalışacakmı