0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Mesut evet soy ısımler aynı bende bursa ortalama ne yakar benım arac 1000 lık bırde gondermıs oldugun lınkler yarise uygunmudur alacagım dasenın far sis kiti gayet yakışmış ve manyak olmus
aurislerede olurmu
Fatih tama son hali buda ne aldın ne taktın kaça aldın nerden aldın ? hele bir bilgi versene bak biz yardım etmek için yazmışız çizmişiz sende yazıver bir zahmet bizde bilgilenelim değilmi
senın vermıs oldugun lınklerden yararlandım50 tl ampuller7 tl parklarparkları sağa cevırerek sokebılıyorsunuznormal farları arkasındakı soketı cıkartıcaksınız ardından kaucuk koruyucusunu sonra tellı kılıt sıstemı var karısık goruksede tek tıkla acılıyor acıldıgı gıbı cıkartıp aynen gerı monte ettım
mesut abi benimde arabada geri görüş kamerası vardı kırınca ekranı multimedyanın söktüm orjinal teybi taktım ama arkadaki kamera duruyor daha ve orda ışık yok (ışık yerine takıldığı için geri görüş kamerası ) arka plakalıklara bide parklara beyaz ampul takayım diyorum bende kendi imkanlarımla kısalarda xenon var zaten banada önerebileceğin bir link varmı böyle abi birde bu ampullerin aydınlatması nasıl oluyor kısalara takılan beyazların ... araba avensis 2011