0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Arkadaşlar 2005 toyota hb kullanıcısıyım bu sabah aracımı çalıştırdım. Yola çıktığımda fark ettim ki klima çalışmıyor. Oysaki dün gayet güzel çalışıyordu. Dijital aksamda her hangi bir problem yok. Tüm tuşlar işlevlerini yerine getiriyor. Lakin üfleme yok.
Benim 2005 model corolla sol sedan aracımda da aynı problem oluştu. Sorunu nasıl çözdünüz acaba. Klima düğmeleri çalışıyor. Polen filtresi tertemiz ama peteklerden inanılmaz az hava geliyor. Sıcak veya soguk çalışması gelen hava miktarını etkilemiyor.
Tesisatın neyine bakılır böyle durumlarda? Piyasada satılan temizleyici spreyleri kullansam tıkanıklıkla alakalı bir durumsa sorun çözülür mü?
Kputu açıp baktığımda klimanın ince gri borularından birisinin karlanma yaptığını da gördüm. Normal midir bu
Kaputu açıp baktığımda klimanın ince gri borularından birisinin karlanma yaptığını da gördüm. Normal midir bu?
merhaba aynı soruna benzer sıkıntıyı bende şuan yaşıyorum..klimanın tüm cihaz aksamları çalışıyor ama üfleme çok az geliyor.ayarını arttırıyorum yinede fayda yok..sorun ne olabilir ? yardımlarınızı bekliyorum. aracım 2006 corolla hb .