Gönderen Konu: kis lastigi hakkinda.  (Okunma sayısı 10931 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38800
  • Model Yılı: '10
  • 34 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
Ynt: kis lastigi hakkinda.
« Yanıtla #60 : Ocak 10, 2013, 00:07:04 »
babam arabani sen aldin lastiklerini ben alayim dedi, al nokian dedim ben bilmedigim marka almam dedi goodyear aldi. anlatamadik haliyle..
Baban işi biliyor merak etme sen.UG8 iyidir.:)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ocak 10, 2013, 00:07:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Ocak 10, 2013, 00:27:33 »
ya valla insallah 1 2 gune gelir yoksa yola 4 mevsim lastikle  cikmak zorunda kalicam. yaktin beni babaaaaa
1.6 auris elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 14 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Ocak 10, 2013, 01:27:43 »
Ben 15 20 gün önce continnantal almıştım. albea ya dört lastik 620 lira para tuttu.Maltepe-Küçükyalı Pejgeot yıldırım diye araba ve lastik satan bir firmadan aldım.  Yol tutuşu iyi ıslak zemindede iyiydi kar yağdı kardada normal gidiyor sıkıntı olmadı ama biraz dik rampayı çıkmayı denedim bugün pati yaptı biraz uğraştı ama bende inat etttim ileri geri derken çıktım yokuşu. Akşamda buzda giderken denedim frene basınca falan kaydı ama yinede durdu abartılmamış bir şekilde.Bu kadarı normaldir diye düşünüyorum e birde araba albea yani albea yolu ne kadar tutarsa lastikte bi okadar performans veriyor işte:) daha iyi bir araçta eminim daha iyi yol tutuşu yapar. Lastik takıldıktan sonra virajlara giriş hzım yükselti kaza falan atlatmadım yani albea şahlandı lastiklerle lastiğin ne kadar iyi etken olduğunu arabanın yol tutuşuna vs. çok iyi anladım bir kere daha.yazında michelin alacağım diğer araç olan toyotaya ve albea ya yaz lastiği.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #63 : Ocak 10, 2013, 04:44:00 »
http://www.hepsiburada.com/liste/nokian-205-55-r-16-91-h-nokian-wr-d3-kis-lastigi-uretim-tarihi-2012-yili-/productDetails.aspx?productId=otkmtt428123&categoryId=259720

Uygun fiyatlı bilginize. Ben aldım iki gün içinde eve teslim ve yeni tarihli.

sercan hocam 2 gunde geldi mi ya lastikler. yarin 4. gun olacak ve hala sitede siparisiniz hazirlaniyor diyor. sureci hizlandirmak icin disaridan bir yerleri aradin mi? ben hepsiburadanin hattini aradim. tedarikci gonderecek biz anlamayiz gibi bir seyler soylediler. ne yapmak gerek
1.6 auris elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Ocak 10, 2013, 08:23:12 »
sercan hocam 2 gunde geldi mi ya lastikler. yarin 4. gun olacak ve hala sitede siparisiniz hazirlaniyor diyor. sureci hizlandirmak icin disaridan bir yerleri aradin mi? ben hepsiburadanin hattini aradim. tedarikci gonderecek biz anlamayiz gibi bir seyler soylediler. ne yapmak gerek

İki lastiği de hepsiburada satıyor fakat hepsiburada da tedarikçi firmaya yollattırıyor. Nokianları kormetal kargoya veriyor, UG8 lerin tedarikinde sorun olabiliyor, daha önce başımıza geldi hepsiburadadan 4 tane UG8 aldık sipariş 1 hafta sonra sipariş iptal edildi. Sonra hepsiburada UG8 i tamamen satıştan çıkarttı. Geçen hafta UG8 ler tekrar stoklara girdi umarım yaşadıklarımızı sizde yaşamazsınız. Şimdi hepsiburadanın sitesine baktım UG8 leri yine stoktan kaldırmışlar umarım lastikleriniz yollanır.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2013 Corrola Advance 1.6 CVT /İnci Beyazı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 222 kere teşekkür etti
  • 102 kere teşekkür edildi
kis lastigi hakkinda.
« Yanıtla #65 : Ocak 10, 2013, 11:29:02 »
Michelin Alpin A4 ler ile bu sabah Beylikdüzünden (06:00) Kavacığa geldim. Kavacıkta ara yolla buz ! Şakamaka değil ya köy yeri gibi resmen şok oldum. A4 ile sanki yazın düz yolda gidiyormuş gibi buzun üstünde yokuşları tırmandı Auris. Eminim ki bir çok markada bukadar rahat ve güvenli hissettiriyordur yolda. Lış latiği yeni kullanan biri olarak ben markaya değilde lastik teknolojisine hayran kaldım.  Ne yapsak bizim uçaklaradamı taktırsam :))) Resmen bu kadar buz ve karda böylesine rahat araç kullanmak normal gelmiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Ocak 10, 2013, 12:59:55 »

Evet 2 günde elime ulaştı, fakat bende siz gibi ilk önce Good Year UG8 sipariş ettim fakat iptal edildi daha sonra Serkanında dediği gibi. Nokian sipariş ettim 2 gün sonra kapıdaydılar :)
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 11 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Ocak 10, 2013, 13:25:33 »
karlıve buzlu yolda test etmekten ziyade hic aracın girmediği eğimli bir yerde 15 dk ugrasıp galip geldim.belediye ara sokakları acmadıgı icin ilk karda gitmek kar lastiğide olsa zor oluyor  1karısştan fazla kar olan yerde sokakları Yokohoma ile actık

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #68 : Ocak 10, 2013, 20:06:19 »
Evet 2 günde elime ulaştı, fakat bende siz gibi ilk önce Good Year UG8 sipariş ettim fakat iptal edildi daha sonra Serkanında dediği gibi. Nokian sipariş ettim 2 gün sonra kapıdaydılar :)
Sorun UG8 de değil Hepsiburada satış sitesinde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #69 : Ocak 10, 2013, 22:44:49 »

Sanırım yanlış anladınız.

Demek istediğim Nokianlar var ellerinde ama Ug8ler tükenmiştir ya da tükenmek üzeredir. UG8 Markasından dolayı daha çok revaçta olduğu için daha çabuk tükenir bu da stokta sorun yaratır haliylede tedarikçi firmada.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #70 : Ocak 10, 2013, 22:58:51 »
Anladım, UG8 stoklarda kalmamış ben de internet üzerinden baya bir araştırdım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #71 : Ocak 10, 2013, 23:26:57 »

yani abi benim anlamadigim ben siparis verdigimde bu meret gozukuyodu ki tikladik aldik hepsiburadandan. ben parasini odedikten sonra nasil kalmaz bu lastikten fazla mi satiyorlar anlamadim ki...
ben yola cikicam pazar gunu lastiksiz imkani yok cikamam kayseriye gidicem ben lastik gidip bi yerden alaym da bu verdigim ug 8 leri iptal edebilecek miyim bilen var mi 4 gun oldu, yoksa eses onlarin ' kardes stokta kalmamis iptal ediyoruz' demesini mi beklemem gerekiyor??
1.6 auris elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Ocak 10, 2013, 23:40:29 »
Hepsiburada stok tutan bir mağaza değil talep topluyorlar piyasadan daha önce ön sipariş verdikleri firmalar tedarikte geç kalınca onlar da mecburen gönderemiyorlar  satış ve teslim şartlarını okuyun siteden.İptal edebiliyorsunuz bildiğim kadarıyla.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #73 : Ocak 10, 2013, 23:46:35 »
yani abi benim anlamadigim ben siparis verdigimde bu meret gozukuyodu ki tikladik aldik hepsiburadandan. ben parasini odedikten sonra nasil kalmaz bu lastikten fazla mi satiyorlar anlamadim ki...
ben yola cikicam pazar gunu lastiksiz imkani yok cikamam kayseriye gidicem ben lastik gidip bir yerden alaym da bu verdigim ug 8 leri iptal edebilecek miyim bilen var mi 4 gun oldu, yoksa eses onlarin ' kardes stokta kalmamis iptal ediyoruz' demesini mi beklemem gerekiyor??
Buradan bakabilirsin http://www.hepsiburada.com/Liste/MyPage/FAQDetail.aspx?id=14

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #74 : Ocak 11, 2013, 18:02:24 »
Buradan bakabilirsin http://www.hepsiburada.com/Liste/MyPage/FAQDetail.aspx?id=14
ben yola cikicam pazar gunu lastiksiz imkani yok cikamam kayseriye gidicem ben lastik gidip bir yerden alaym da bu verdigim ug 8 leri iptal edebilecek miyim bilen var mi 4 gun oldu, yoksa eses onlarin ' kardes stokta kalmamis iptal ediyoruz' demesini mi beklemem gerekiyor??
Anladım, UG8 stoklarda kalmamış ben de internet üzerinden baya bir araştırdım.

hepsiburadandan yaptigim siparisi iletisimdeki numaradan arayarak iptal talebimi verdim, hem de internet sitesinden bize ulasindan mesajla bildirdim. umarim lastikler gelmez. cunku nokian lastik alip taktirdim biraz pahali oldu ama yola cikicaz yapacak bir sey yok. insanlar vicdansiz..

sercan hocam sonunda nokian a donduk yine. lastigi taktirdim daha 1 dk olmadan araba kaydi orada biraz canim sikildi ama yapacak bir sey yok:))
1.6 auris elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #75 : Ocak 11, 2013, 18:06:08 »
Hikmet bey hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Emin olun memnun kalacaksınız güzel ve kaliteli bir lastiktir şahsen bende sizin gibi ön yargılıydım fakat zaman geçince lastiği çok sever oldum. :)
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Ocak 11, 2013, 18:17:34 »
sercan hocam sonunda nokian a donduk yine. lastigi taktirdim daha 1 dk olmadan araba kaydi orada biraz canim sikildi ama yapacak bir sey yok:))

Lastikleriniz hayırlı olsun, Nokianın hangi modelini aldınız ne kadara aldınız acaba? Ayrıca eğer kaydığınız zemin buz ise yaz/kış bütün lastikler buzda tutunamaz.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 22000
  • 13 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Ocak 11, 2013, 18:22:30 »
stac likit zincir patinaj önleyici spreyi denedim bu sabah, arabamın ön lastiklerine sıkmıştım, kalkarken hiç patinaj yapmadan buzlu zeminde kalkış yaptım, araba buzun üzerinde düz yolda arkadan kaydı (arka lastiklere sıkmamıştım) ama önden çok iyi tutundu, hepsiburada da 7 TL. bişey bence arabada bulunmasında faydalı olabilir bilgilerinize. Hatta botlarımın tabanına sıkıp buzda yürüyerek denemeyi düşünüyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #78 : Ocak 11, 2013, 19:04:25 »
Hikmet bey hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Emin olun memnun kalacaksınız güzel ve kaliteli bir lastiktir şahsen bende sizin gibi ön yargılıydım fakat zaman geçince lastiği çok sever oldum. :)

bakalim Sercan bey artik guzide ic anadolunun buzlu yollarinda deneyecegiz kar da geliyomus pazar zaten..

Lastikleriniz hayırlı olsun, Nokianın hangi modelini aldınız ne kadara aldınız acaba? Ayrıca eğer kaydığınız zemin buz ise yaz/kış bütün lastikler buzda tutunamaz.

nokian wr d3 modelini aldim takma cikarma balans vs ayarlari dahil 235 tl ye aldim tanesini 4 adet Serkan bey
kaydigim yerde islak zemindi buz yoktu
1.6 auris elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #79 : Ocak 12, 2013, 00:35:32 »
bakalim Sercan bey artik guzide ic anadolunun buzlu yollarinda deneyecegiz kar da geliyomus pazar zaten..

nokian wr d3 modelini aldim takma cikarma balans vs ayarlari dahil 235 tl ye aldim tanesini 4 adet Serkan bey
kaydigim yerde islak zemindi buz yoktu

En iyi lastiği aldınız bence inanın buna, sizi yolda bırakmayacağını düşünüyorum.
Taklitlerden sakının