0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
babam arabani sen aldin lastiklerini ben alayim dedi, al nokian dedim ben bilmedigim marka almam dedi goodyear aldi. anlatamadik haliyle..
http://www.hepsiburada.com/liste/nokian-205-55-r-16-91-h-nokian-wr-d3-kis-lastigi-uretim-tarihi-2012-yili-/productDetails.aspx?productId=otkmtt428123&categoryId=259720Uygun fiyatlı bilginize. Ben aldım iki gün içinde eve teslim ve yeni tarihli.
sercan hocam 2 gunde geldi mi ya lastikler. yarin 4. gun olacak ve hala sitede siparisiniz hazirlaniyor diyor. sureci hizlandirmak icin disaridan bir yerleri aradin mi? ben hepsiburadanin hattini aradim. tedarikci gonderecek biz anlamayiz gibi bir seyler soylediler. ne yapmak gerek
Evet 2 günde elime ulaştı, fakat bende siz gibi ilk önce Good Year UG8 sipariş ettim fakat iptal edildi daha sonra Serkanında dediği gibi. Nokian sipariş ettim 2 gün sonra kapıdaydılar
Sorun UG8 de değil Hepsiburada satış sitesinde.
yani abi benim anlamadigim ben siparis verdigimde bu meret gozukuyodu ki tikladik aldik hepsiburadandan. ben parasini odedikten sonra nasil kalmaz bu lastikten fazla mi satiyorlar anlamadim ki... ben yola cikicam pazar gunu lastiksiz imkani yok cikamam kayseriye gidicem ben lastik gidip bir yerden alaym da bu verdigim ug 8 leri iptal edebilecek miyim bilen var mi 4 gun oldu, yoksa eses onlarin ' kardes stokta kalmamis iptal ediyoruz' demesini mi beklemem gerekiyor??
Buradan bakabilirsin http://www.hepsiburada.com/Liste/MyPage/FAQDetail.aspx?id=14
Anladım, UG8 stoklarda kalmamış ben de internet üzerinden baya bir araştırdım.
sercan hocam sonunda nokian a donduk yine. lastigi taktirdim daha 1 dk olmadan araba kaydi orada biraz canim sikildi ama yapacak bir sey yok:))
Hikmet bey hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Emin olun memnun kalacaksınız güzel ve kaliteli bir lastiktir şahsen bende sizin gibi ön yargılıydım fakat zaman geçince lastiği çok sever oldum.
Lastikleriniz hayırlı olsun, Nokianın hangi modelini aldınız ne kadara aldınız acaba? Ayrıca eğer kaydığınız zemin buz ise yaz/kış bütün lastikler buzda tutunamaz.
bakalim Sercan bey artik guzide ic anadolunun buzlu yollarinda deneyecegiz kar da geliyomus pazar zaten..nokian wr d3 modelini aldim takma cikarma balans vs ayarlari dahil 235 tl ye aldim tanesini 4 adet Serkan beykaydigim yerde islak zemindi buz yoktu