0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba,Aranız da Michelin ALPINE kullanan var mı? Bu lastik için düşünceleriniz nedir? Teşekkürler.
Neyse aldım A4 leri eve kadar da testini yaptım.
A4 ler orjinal lastiklerden daha rahat bir sürüş hissi veriyor, kapalı oto parkın ıslak ve kuru zemininde hiç kayma yapmadılar oysa ki Bridgestone larımla kapalı otoparkın ıslak zeminde dönüşlerde aracta kayma oluyordu. İşin ilginci bu farkı eşim hemen fark edip bana söyledi . Demek ki yaza yine Michelin denemek lazım Brid leri çöpe atıp.
hepsiburadan dan 4 tane goodyear ultragrip8 siparisi verdim bugun 3. gun hala urun hazirlaniyor diyor. cok pismanim keske gidip bir yerden taktirsaydim. kimseye onermiyorum!benim michelin 4 mevsim lastiklerim var su an karda bile cok zorlanmadan surebiliyorum. 4 mevsimde kesinlikle tavsiye ederim..
%100 doğru karar.
hafif rampada kalkışta biraz patinaj yaptım bugun geri gelip hızlanınca aldık yolu.her kar lastiğinde azda olsa kayma pati olurmu rampada
Lastik alınan yerler, performansları ve ebatlara göre fiyatları da paylaşılırsa eminim çok faydalı olur.
4 adet goodyear ultra grip 8 aldim hepsiburadan dan 3. gunun sonu ses seda yok. tanesi 226 tl. haliyle deneyemedim. 205 55 16 boyutlari
Nokian'lara ne oldu?