Gönderen Konu: Dizel yakıt?lukoil  (Okunma sayısı 9750 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '13
  • 33 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Dizel yakıt?lukoil
« : Ocak 05, 2013, 16:57:15 »
 Öncelikle herkese merhabalar yıllardır forum takip ediyorum yaklaşık 8 yıldır araç kullanıyorum bu süre içinde 2006 ww cady 2008 kia cerato crdi advanted.2009corolla dizel manuel 2010corolla d4 manuel makyajsız kasa ve son olarakta 2010 d4 makyajlı mmt şanjuman araç kullanıyorum hiç birini sıfır almadığımı belirtmek istiyorum 1 yada 2 yaşında alıp kullandım genelde...

Şu anki aracımı yaklaşık bir yıldır kullanıyorum 46 binde mmt den genelde şikayet ediliyor ama gayet güzel bence en azından manuel kadar yakıt tüketiyor kia ceed alan bir arkadaşım 6 ileri otomatik olmasına rağmen 9,5 lt yakıt yakıyor ben 5,5 lt yi hiç geşmedim şuana dek buda bu kasa bir araç için çok iyi bir sarfiyat....

Gelelim sizinle paylaşmak isteğim konuya ben yıllardır araçlarımda shell yakıt kulladım çok şükür hiç bir sorunla karşılaşmadım yakıt konusunda  fakat son gelen zamlar beni gittikçe ekonomik mazot konusunda düşünmeye sevk etti sürekli mazot aldığım shel bayisi lukoil olarak başka bir istasyon açtı yaklaşık 3 yıldır adapazarında hizmet veriyor ve şuanda ecto dizeli 3,85 ten veriyorlar buda w pover a göre 35 kuruş gibi bir fark yapıyor ve oldukça güzel bir yakıt en azından bana şhel w pover ı aratmıyor yakıt değerlerim artmadı motor sesi de artmadı gayet memnun kaldım lukoilden bunu sizinle paylaşmak ve fikirleriniz almak istedim bana bu konuda ki düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim herkese iyi akşamlar saygılar sevgiler.....
2013 corolla advance cvt. 30 binde 7 binden sonra lpg li...

Toyota Club Türkiye

Dizel yakıt?lukoil
« : Ocak 05, 2013, 16:57:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyotalı olmak ayrıçalıktır
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Dizel yakıt?lukoil
« Yanıtla #1 : Ocak 05, 2013, 17:08:21 »
bu konuda  bende  aytemızden sıkayetcıyım     opet veya shelden aldıgım yakıtla daglar kadar fark var bırdahada almadım zaten

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 05, 2013, 17:11:03 »
3 5 kuruş için 50 liralık arabayı riske atmaya değmez bence
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 33 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Ocak 05, 2013, 18:24:49 »
  Aytemizden şikayet eden arkadaşım yazdıklarımdan lukoilden şikayetçi olduğumu nerden çıkardın ben memnun kaldığımı belirtmeye çalışmıştım oysa bugün mazota yine zam var 4,24 v pover 3,88 lukoil ecto dizel....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 05, 2013, 18:46:08 »
herkesin bir tercihi memnuniyeti yada şikayeti vardır muhakkak. naçizane kendi fikrimi belirtmek isterim ben yıllardır opetten alırım yakıtımı. dizel benzinli lpg li araçlarım oldu. ancak hep opeti kullandım. tabi arada başkalarından da aldım. ama nedense opet beni hep cezbetti. hatta defalarca yolda kalmayı göze alarak opetten başka yerden yakıt almamaya özen gösterdim. almak zorunda kaldığımda ise shell bp ve petroş ofisi haricinde kesinlikle almadım almam da. şöyle de bir konu var daha evvel seat toledo vardı lpg li ne zaman po dan alsam lpg yi hep sorun yaşıyordum. kesinlikle opeti övmek diğer markaları yermek ya da polemik yaratmak gibi bir niyetim yoktur belirteyim. sadece şahsi tespitlerimdir.
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 05, 2013, 18:51:34 »
Opetin aylık 500 tl sınırlamalı online yakıt kampanyası var . %5 puan veriyor .

Ben dün paro kartıma 50 tl yükleme yaptım 52.5 tl yüklendi . Paro kartımda da daha önce 18 küsür lira vardı toplamda 70 tl yakıtı sorunsuz aldım . Bundan sonrada bu sistemi kullanacam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 72000
  • 45 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 05, 2013, 23:22:47 »
Ben ne kadar sevmesem de yakıtı shell den alıyorum heriflerin yakıtları ve denetimleri gerçekten iyi bir kez ucuz diye po dan lpg aldım ve arabanın sesi çekişi ve yakıt tüketimi acayip tuhaf oldu gittim filtreleri değiştirdim bana durduğum yerde 50 lira zarar açtı bir daha shell den başka kullanmamaya nerdeyse yeminliyim
Azrail son noktayı koyana kadar, virgülle yaşamaya devam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ocak 07, 2013, 12:24:07 »
diğer bütün bayilerde 2 çeşit motorin bulunmaktadır.. biri kaldırılan kırsal motorinin çok az üstünde olan yakıt türüdür ki istasyonlarda geçen adı euro dieseldir. diğer satılan ürün gerçekten euro diesel ürünüdür. fiyatıda ona göre farklıdır. Lukoilde tek motorin ürünü bulunmaktadır. oda euro dieseldir. bu yüzden bi fark göremezsiniz diğerlerinden.. hatta yakıt aldıkça marka olan firmalardan daha iyi olduğunuda göreceksiniz ;)
Topraktan geldik toprağa gideceğiz.. Mühim olan çamurlaşmamak..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ocak 07, 2013, 12:37:20 »
diğer bütün bayilerde 2 çeşit motorin bulunmaktadır.. biri kaldırılan kırsal motorinin çok az üstünde olan yakıt türüdür ki istasyonlarda geçen adı euro dieseldir. diğer satılan ürün gerçekten euro diesel ürünüdür. fiyatıda ona göre farklıdır. Lukoilde tek motorin ürünü bulunmaktadır. oda euro dieseldir. bu yüzden bir fark göremezsiniz diğerlerinden.. hatta yakıt aldıkça marka olan firmalardan daha iyi olduğunuda göreceksiniz ;)

aynı durum yanlış bilmiyorsam eğer opette de sizin belirttiğiniz gibi.
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ocak 07, 2013, 12:40:21 »
dediğim gibi çoğu bayide bu böyle.. opet, BP, PO vs.

mesela opet te euro diesel 4,16... ultra 4,24 Bursa da.. Lukoilde tek fiyat 4,16

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ocak 07, 2013, 13:13:30 »
bende total kullanıyorum orda da iki tip mazot var...
ama kuruş hesabı yapıp arabamı (C4 grand picasso 7 koltuk 1,6 dizel otomatik) riske atamam
aynı gıdadaki gibi çalmadan ucuz mümkün değil... zaten fiyatın nerdeyse tamamı vergi adamların nerdeyse karı yok
hilesiz olmaz bu iş yada mazot uyduruk...
izmir haty caddesindeki aytemizden birkaç defa benzin almıştım eski corollama araba silkele silkele ölmüştü
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 33 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Ocak 07, 2013, 14:44:49 »
   Gülsüm hanım lukoili biliyorsunuz sanırım bende dört depodur lukoil kullanıyorum  ecto dizel şuan 3.90 adapazarında sahiplerini tanıdığım için bayiden yana sıkıntım yok lukoil ecto dizeli güzel bir ürün yakıtım shell w pover a göre artmadı ses çekiş sorunuda yok gayet güzel bir yakıt kullananlardan bilgi almak için bu konuyu açtım kullanmayanlarından bilgisi olsun istedim kış şartlarında 5.5 yakıyorum şuan şehir içi depoda 15 tl gibi az ödüyorum ve kaliteli mazot aldığımı düşünüyorum. bu konuda fikirlerinizi bekliyorum selamlar saygılar herkese....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ocak 07, 2013, 16:21:56 »
Nuri bey; Bursa da BP ve Lukoil bayilikleri olan bir firmada çalışıyorum.. eğer istasyon bayiden aldığı gibi yakıtını satıyorsa lukoilden kesinlikle sıkıntı yaşamazsınız...diğer illerdeki istasyon sahiplerini tanımadığım için alın yada almayın diyemem.. ama Bursa'daki herhangi birinden gönül rahatlığıyla ürün tedariki yapılabilir.. ben kendi aracımın yakıtınıda lukoil istasyonumuzdan alıyorum.. yarisle 32.000 km, focuslada 10-12.000 km yol yaptım bi sorun yaşamadım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ocak 07, 2013, 17:19:05 »
3 5 kuruş için 50 liralık arabayı riske atmaya değmez bence
+1 Aynen ;)
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey