0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eyüp eline sağlık öncelikle, bitüself Ercünün dediği gibi daha etkili olur benim açtığım konudada yazmıştım etkisini ses sistemi bile iyileşiyor emin olabilirsin, bu yapmış olduğun uygulama ile dışardaki sesi bir nebze kessende kapının kendi sesini çok kesemezsin veya müzik sesi çok belirgin şekilde iyileşmez diye düşünüyorum çünkü kapı sacı hala esnemeye devam edecektir yada titremeye. bitüself bu işi çözer
sağol mesut abi olayı senin pejodan görmüştüm ve dediğin gibi bitüself olmadan randımanlı olmayacak ercü yaza yaparım dememin sebebi kapı sacları ısınmış olursa daha iyi yapışma sağlar yoksa kendi garajım var uygulama için sorun yok merak etme
Abi yakalamışken sorayım Komple halıyı kaldırıp zemine ondan yapsak arabayı çok mu ağırlaştırmış oluruz ve işe yarar mı ? Ayrıca arka sağ-sol çamurluklarda bagajın oraya denk gelen kısımlarda sesi kesmek adına kapıların içindeki keçeden daha ince bir keçe kullanılmış bu sene oraya ve arka kapılara el atmayı planlıyorum umarım planlamakla kalmaz
valla ben biri komple arabayı kapladığını gördüm bir arkadaşın Opel Astra tavan döşemesini söküp tavnı bile kapladı yağmurda yağmur damlalarının sesini hiç duymuyor ne kadar ağırlaştırabilirki topu topu 30 40 kilo olsa bile bence değer Eyüp yazın yap dediğin gbii yapışma daha iyi olur hatta birleşim yerlerine şu gri aluminumlu bantlar var onlardan çek çok iyi olur bende yaparım belki yarise yazın ama yeni kasalarda yalıtım güzel yol sesinden şikayetim yok benim sadece çamurluk içlerini ziftlerim corollamda orda koruma vardı ama yariste yok çakıldan geçsem lastik çakılı fırlatınca tıkırtı yapıyor
mesut abi senin yaris benimkine göre süper sessiz sadece camlardan rüzgar sesi alıyordu biraz gerçi mıcır yolda deneyemedim aracı ama yinede yeni yariste ses yalıtımına dikkat edilmiş benimkinde hiç yok,ercüment videoyu bekliyorum bak bende sana bilgi vereyim adam yememiş içmemiş aracın içini tamamen (tavan - taban - bagaj - kapı içleri) kaplamış süper olmuş kim yaptıysa eline sağlık http://www.hyundaiclubtr.com/showthread.php?25435-Elantra-xd2-ses-izolasyonu-projesi
tümden gaza geldik hadi hayırlısı....
Valla taban zaten aklımdan geçiyordu keza bagaj bölümüde öyle artık uçarı kaçarı yok c sınıfı e11 yalıtımla d sınıfı olur 5-6 ay sonra coming soon
Tabana alttan zivtletme en mantıklısı
Abi içeriden bituself ile yapmak istiyorum açıkçası biraz zorlu olacak farkındayım orayı sök burayı sök derken ama bituselften memnun kaldım değiştirmekte istemiyorum 10 metrelik bituselfi 20 liraya almıştım şimdi öyle olursa 5 paket alırım her yeri bituself yaparım ruh hastası gibi
ziftleme çözüm değil ferdi komşum yaptırmış 2-3 yılda dökülmeye başlıyor işçiliğini saymazsak bitüself en iyisi görünüyor şu andaercüment yerli marka olan malzemenin 10 m2'si 60 liraydı ben gördüğümde