1 ay önce aldığım Toyota Corolla aracım malesef 3 yerinden çizildi.Resimleri koymak isterim ama o kadar canım sıkıldıki fotoğraflarını çekip buraya koymak heralde canımı daha da sıkacak.O yüzden şimdilik koymuyorum.
Tabi ilk etapta rötuş yaptırmak gerek diye düşündüm.Ancak metalik boyada rötuş yapmak çizikli halinden daha kötü durduğu için vazgeçtim.servisi aradım boyatmanız gerek dediler.Açıkçası boyatmak ta istemiyorum ama bu şekilde de her gördüğümde canım sıkılıyor.
İnternette bu konuda araştırma yaparken autoking diye bir firma buldum.ABD patentli ve Türkiyenin pek çok yerinde bayilikleri var.Çizik ve buna bağlı göçükleri parçanın tümünü boyamadan sadece lokal olarak tamir etmek suretiyle düzeltiyorlar ve boyuyorlarmış.Üstelik kasko şirketinizin anlaşması varsa 4 parçaya kadar poliçeniz delinmeden ücretsiz hallediyorlarmış.Bulunduğum yerde autoking firması var.21 Temmuza randevu aldım bakalım heralde bunlara yaptıracağım.Başka da bir çözümü şu an için yok sanırım.Çünkü 1 aylık arabamı tekrar 3 parçadan boyatmak heralde delilik olur.
Bu şirketle daha önce çalışan aracını bu şekilde yaptıran arkadaşlarımı arıyorum.tecrübelerini paylaşmak ve memnuniyet düzeylerini merak ediyorum açıkçası.