Gönderen Konu: Kaportadaki Derin Çizikler İçin Öneriler...  (Okunma sayısı 4943 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Kaportadaki Derin Çizikler İçin Öneriler...
« : Temmuz 07, 2008, 13:50:18 »
1 ay önce aldığım Toyota Corolla aracım malesef 3 yerinden çizildi.Resimleri koymak isterim ama o kadar canım sıkıldıki fotoğraflarını çekip buraya koymak heralde canımı daha da sıkacak.O yüzden şimdilik koymuyorum.

Tabi ilk etapta rötuş yaptırmak gerek diye düşündüm.Ancak metalik boyada rötuş yapmak çizikli halinden daha kötü durduğu için vazgeçtim.servisi aradım boyatmanız gerek dediler.Açıkçası boyatmak ta istemiyorum ama bu şekilde de her gördüğümde canım sıkılıyor.

İnternette bu konuda araştırma yaparken autoking diye bir firma buldum.ABD patentli ve Türkiyenin pek çok yerinde bayilikleri var.Çizik ve buna bağlı göçükleri parçanın tümünü boyamadan sadece lokal olarak tamir etmek suretiyle düzeltiyorlar ve boyuyorlarmış.Üstelik kasko şirketinizin anlaşması varsa 4 parçaya kadar poliçeniz delinmeden ücretsiz hallediyorlarmış.Bulunduğum yerde autoking firması var.21 Temmuza randevu aldım bakalım heralde bunlara yaptıracağım.Başka da bir çözümü şu an için yok sanırım.Çünkü 1 aylık arabamı tekrar 3 parçadan boyatmak heralde delilik olur.

Bu şirketle daha önce çalışan aracını bu şekilde yaptıran arkadaşlarımı arıyorum.tecrübelerini paylaşmak ve memnuniyet düzeylerini merak ediyorum açıkçası.

2008 Toyota Corolla Comfort.

Toyota Club Türkiye

Kaportadaki Derin Çizikler İçin Öneriler...
« : Temmuz 07, 2008, 13:50:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: Kaportadaki Derin Çizikler İçin Öneriler...
« Yanıtla #1 : Temmuz 08, 2008, 08:32:50 »
  Selam.
 Eğer kaskonuzun autoking anlaşması varsa bu gerçekten iyi bir çözüm olur. Bunu daha önce deneyen arkadaşların tecrübelerini bende merak ettim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 08, 2008, 11:55:11 »
dayım ın arabasıda autokıng dı. anadolu sıgorta dan aracı sıgortalatmıstı ve anlasmalıymıs.gecen otoparkda arabayı duvar a surtmus. derın bı cıızk vardı camurlukta.gıtmıs aynen dedıgnız gıbı bı pastel gıbı bısı suruyolar orjınal gıbı oluyo.eger sıgortanız anlasmalı ıse bence yaptırın
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 10, 2008, 11:25:48 »
autoking 10 cm ye kadar olan  hasarları düzeltiyordu en son.ve sanırım 2 taneye kadardı.Bundan tam emin değilima ama.Bir araştırın.
'06 D4d Toyota Corolla H/B

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #4 : Temmuz 11, 2008, 18:07:33 »
selam
auto king tam çözümdür ben yaklaşık 6 yıldır tüm araçlarımı götürdüm bir kez sorun yaşadım ama çözdüler
kasko yapan şirkete göre değişen şartları vara benimki başak sigorta yılda 4 hasar (30 cm ye kadar çzizk ve göçük) hakkım var randevu alıp gidiyorsunuz yaklaşık 3 haftawww.autoking.org içinde randevu veriyorlar ve olayı çözüyorlar kasko da hasara etki etmiyor 
www.autoking.org adresinden ulaşabilirsiniz
geçmiş olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2007 Yaris 1.3 Terra Saten Gümüşü
  • Araç: Yaris
« Yanıtla #5 : Temmuz 11, 2008, 20:54:47 »
merhaba . ben geçen yıl 0 km yaris aldım. 2-3 ay sonra ön tamponun altında bir çizik oldu . malum öküz dolu. kaskom koç alliance auto king e gittim hiç sorun yaşamadan randevu aldım aracı bıraktım ve akşamı aldım. çok memnun kaldım. gerçekten de hiç farkedilmiyor. yine beş-altı ay önce aracım park halinde iken arka tampona yine öküzün biri sürtmüş.vee bugün heralde çocuk olduğunu tahmin ediyorum ufak bir taş gelmiş benzin deposu kapağının yanına. deli olucam bu insanlar ne kadar adi. aracımı park ederkende o kadar çok dikkat ederim ki hatalı park olmasın bi sorun yaşamıyım diye . ama olacak aldumu kapalı garajdada oluyo. kısaca yine auto king e gidip randevu alacam tavsiye ederim. en iyi çözüm o.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 15, 2008, 21:23:03 »
Evet bende ankara sigorta sahibiyim benim sorunum kapı döşemem ile tavanımda var olan siga yanıkları idi.. Öncelikle telefon ile randevu alıp hasar tespitine gidiyorsunuz araç inceleniyor ve size tamirin yapılıp yapılamayacağını bildiriyorlar kaskonuz yoksa da aynı şekilde gidebilirsiniz. Tüm hasarlarım tamir edildi tam orjinal gibi olmasada en azından aracımda ne yırtık nede sigara yanık izi var tavsiye edebilirim ama önce bir kaç yapılmış aracın inceleyin derim yine de