Gönderen Konu: 2012 yaris 1.0 life yakıt değeri  (Okunma sayısı 2125 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
2012 yaris 1.0 life yakıt değeri
« : Ocak 03, 2013, 21:19:37 »
arkadaşlar ş.içi 30 krş ş .arası 23 krş yakıyo.sanırım fabrıka degerlerini yansıtıyo tam olarak.peki motor yeni 10000 bakımdan sonra daha da düşer diyolar değerler.doğrumu bu.birde lpg taktıranlar var 1.0 yarislere.taktıran arkadaşımız varmı hiç formda.tavsiyeniz neler.(lpg taktırırsam eger lpg yi ş.içinde kullanmayı düşünüyorum sadece.)
sana gelmediğim gün yaris aldığım gündür gülüm

Toyota Club Türkiye

2012 yaris 1.0 life yakıt değeri
« : Ocak 03, 2013, 21:19:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Ynt: 2012 yaris 1.0 life yakıt değeri
« Yanıtla #1 : Ocak 03, 2013, 22:02:02 »
Valla şu an 2000 cc motor lpg de bu kadar yakıyor. Sizin 5 yıl garantisi olan bir araca lpg taktırıp garanti dışı bırakmadaki amacınız ne ? 10 krs yakmasınımı istiyorsunuz acaba? bence dokunmayın
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '15
  • 47 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 04, 2013, 00:35:28 »
Aracınız gerçekten az yakıyor. Tabii LPG taktırırsanız %30-35 civarı ekonomi yaparsınız. Misal yıllık 3bin tl yakıt masrafınız varsa 2bin tl ye düşer. Garanti olayı iste apayrı bir konu. Sonuçta para sizin, araba sizin...
Yalnız şu "sadece" şehiriçi kullanım olayını anlamadım. Niçin yani? Sonuçta LPG yi taktırdıktan sonra hepsine kullanabilirsiniz, daha ekonomik olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 04, 2013, 04:23:22 »
Aracınız gerçekten az yakıyor. Tabii LPG taktırırsanız %30-35 civarı ekonomi yaparsınız. Misal yıllık 3bin tl yakıt masrafınız varsa 2bin tl ye düşer. Garanti olayı iste apayrı bir konu. Sonuçta para sizin, araba sizin...
Yalnız şu "sadece" şehiriçi kullanım olayını anlamadım. Niçin yani? Sonuçta LPG yi taktırdıktan sonra hepsine kullanabilirsiniz, daha ekonomik olur.
ben aslında lpg olayını benimseyemeyenlerdenim.ancak forum siteleri ve sahıbınden gıbı satış sitelerinden de gördüğüme göre yaris 1.0 araçlarda baya baya lpg takılmış olanlar var.genelde zavoli ve lavato markalar.sıralı sıstem oldugundan çekiş proplemi yok diyolar .ama benzınlı kadar da degıldır ıllakı bıraz düşer.o sebeple uzun yolda klima açık ve yüklü bagajla işkenceye maruz kalırım diye benzını tercıh ederım dedım.gaanti olayındada sadece tupun sistemının gectıgı yerler garantı dısı kalır dıyolar taktıranlar.tek korkum bagaj ölecek.port bagaj alsak tüp taktırsak işletsek vs vs 2500 gıbı masraf cıkarır.o paraylada 10.000 km yol yaparız.buda ayrı bir gerçek. lpglı emsalleride 15-17 kuruşlardan bahsedıyolar karma tuketımde. :D illaki yenı kasayada taktıran olur bir gün beklemede kalmakta yarar var.eski kasa 1.0 larda sanırım 4 sılındır bızdekı 3 sılındır.uyum yaparmı bılemıyorum.

1.0 yaris kullanan arkadaşlar sizin yakıt degerlerınız nedir.10.000 bakımdan sonra dahada dusermı benım yakıt degerlerım?
sana gelmediğim gün yaris aldığım gündür gülüm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • fb
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 04, 2013, 04:56:10 »
Bence hıc bozmayın hem garantınız bozulcak hem orjınallıgı. Daha 1 yasındakı araca kıymayın kı yakıt degerlerı mis gibi ..
Corolla 98 Xei Ac 114 Hp